Elfogadom

Emlékeztek még Seherezádéra a Való Világból? SOSEM ISMERNÉD FEL!!!! Így néz ki most :

Bizonyára emlékeztek Nagy Vivien Sherezádéra, aki a 2011-es Való Világ 5. szériájában tűnt fel VV Seherezádé néven. A lány a szenvedélyes nők kategóriájában indult, és a nézők őt szavazták be a villába másik két társa közül, így 2011. szeptember 17-én Attilával, Veronikával, Fecóval, Kingával és Gergővel együtt elsőként foglalhatták el a villát.

loading...

Seherezádénak sikerült egészen a fináléig menetelnie, ahol Attilával és Csabával küzdött meg a főnyereményért. Ám a nézők szavazatai alapján ő csak a harmadik helyezett lett, és a versenyt Attila nyerte meg.

A valóságshow után több felkérést kapott, mint bármelyik versenyző. Rendszeresen hívták szórakozóhelyekre fellépni, ezen kívül a Misso márka divatbemutatóján is volt, illetve Kiszel Tünde fehérnemű bemutatóján is részt vett.

Ezután úgy döntött kipróbálja magát a zenei világban és Dj-nek állt. Dj Stef mellet kitanulta a lemezlovasság minden fortélyát. A lánynak leginkább a house stílus jött be, de többször játszott R’n’B-t is. Nemcsak Magyarországon lépett fel, hanem külföldön is, például Romániában, Szerbiában és Monacóban.

Egy kis idővel később mégis felhagyott a zenéléssel, mert gyerekkori álma volt, hogy divattervező lehessen, és ezt nem is olyan régen sikerült neki megvalósítani, így létrehozta saját márkáját a Vivienne Nay-t.

Mivel Vivien nagyon sokáig nem volt megelégedve alakjával ezért úgy döntött, hogy ideje változtatni magán. Rendszeresen eljárt edzőterembe, ahol személyi edző segítségét kérte, aki megtanította egészségtudatosan táplálkozni.

A lány olyan gyorsan kezdett el fejlődni, hogy úgy határoztak edzőjével, beneveznek egy testépítő versenyre. Vivien még szigorúbb diétát követett és kőkeményen edzett, hogy verseny alakját megszerezze. A munka meghozta gyümölcsét, ugyanis első versenyén dobogós helyezést ért el.

Itt azonban nem volt vége, hiszen további versenyeken mérette meg magát és remek helyezéseket ért el. Ezeket az eredményeket mind megosztotta Instagram oldalán és nagyon sok követőre tett szert, akik a segítéségét kérték abban, hogy ugyanolyan szépen le tudjanak fogyni, mint ő.

A lány nem tagadta meg a segítséget. Egy speciális étrendet készített annak, aki meg tudta indokolni, hogy miért szeretne fogyni. Természetesen folyamatosan megosztotta a követőitől kapott képeket, amik bemutatták milyen eredményeket értek el néhány hét alatt.

Ekkor döntött úgy a lány, hogy megszerzi a megfelelő végzettséget és táplálkozási tanácsadó lesz. Szerencsére sikeresen elvégezte a tanfolyamot, így most már sokkal hatékonyabban tud segíteni rajongóinak.

Az elmúlt időszakban pedig, hogy bebizonyítsa a hitetleneknek, hogy kellő akaraterővel és kitartással, valamint megfelelő étkezéssel valóban el lehet érni a kívánt alakot, kész volt egy nagyon kemény kihívás elé állítani magát. Ennek lényege az volt, hogy egy hónapon keresztül gyorskajákat evett, aminek az lett az eredménye, hogy csúnyán meghízott. Ezt követően pedig saját étrendjét követve képes volt visszafogyni, úgy mintha sosem hízott volna meg.

19.nap➡️Shape Bikini Diéta eredménye🍀🏆🥇 Természetesen a Shape diétákat először magamon tesztelem.Így “feláldozva”a saját testemet.⏳Úgy gondolom így hiteles hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok megáldva elég xar kötőszövettel így ha nem figyelek a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni..Sajnos ez a rész genetika..🍊Természetesen mindig mondom genetika ide vagy oda egy jól összeállított személyreszabott étrend mindent megváltoztat…‼️⚠️‼️Láttátok ezt 5 hónapja is és most is..Most a cél a kockáim visszaszerzése..💯Nem elégszem meg a sok elvesztett kilóval..🤷🏻‍♀️4 hét alatt kockát is akarok villantani..🏆💯🧡Hogy lehetséges e? Kiderül jovoheten amikor is lejár majd a 4 hetes bikini szezonra felkészítő új diétám.Amit most látsz a képen közel 3 hét eredménye és most jöhet a tisztítás🍀Szeretnéd te is ezt elétni koplalás és szenvedés nélkül?⏳Áprilisi Csapatomba még bekerülhetsz a www.nagyvivien.hu oldalon leadott jelentkezéssel💌📥📩.Figyelem!Helyek korlátozott számban,📇hiszen elkezdtem egy új sulit és kevesebb az időm most új tagokra!📄📚

1,315 Likes, 35 Comments – Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on Instagram: “19.nap➡️Shape Bikini Diéta eredménye🍀🏆🥇 Természetesen a Shape diétákat először magamon…”

– 19.nap Természetesen a diétákat először magamon tesztelem. Így “feláldozva”a saját testemet. Úgy gondolom, így hiteles, hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok, megáldva elég xar kötőszövettel, így ha nem figyelek a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni.. Sajnos ez a rész genetika..Természetesen mindig mondom genetika ide vagy oda egy jól összeállított személyre szabott étrend mindent megváltoztat… Láttátok ezt 5 hónapja is és most is.. Most a cél a kockáim visszaszerzése.. Nem elégszem meg a sok elveszett kilóval, most a cél a kockáim visszaszerzése..

Szólj hozzá!
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close
loading...