Elfogadom

DRÁMAI FORDULAT! L.L. Junior megnyílt Joshi Bharat-nak, könnyes szemmel mondott el mindent….

Dávidkáról és a jövőröl beszélt könnyes szemekkel L.L. Junior Joshi Bharat műsorábanAz énekes többek közt arról mesélt a műsorban, hogy most ezek után hogyan is fogják ünnepelni a karácsonyt.-írja http://www.borsonline.hu/

loading...

Dávidka halála miatt a családban csak egy vacsora lesz várható a szeretetet ünnepén, ez is csak Lacika miatt.

Lesi László Csaba azaz L.L. Junior (Budapest, 1981. január 3. –) roma származású magyar rapper, előadó-dalszerző. A Fekete Vonat egykori tagja.

Zenei karrier[szerkesztés]Fekete Vonat[szerkesztés]Az 1990-es évek végén alakította meg két társával (Fatima és Beat) együtt a Fekete Vonat nevű formációt. A csapat nagy sikert aratott Magyarországon: két platina és egy aranylemezt kaptak.

Sikerük csúcsán a csapat közös megegyezés alapján szétvált és Junior 2001-ben elutazott Amerikába.

Szóló karrier[szerkesztés]Egy év szünet után hazatért és 2002-ben a Private Moon-nal megcsinálta első szólóalbumát, amely a Köszönöm Nektek címet kapta. Az albumról 3 kislemez jelent meg: a Raggamoffin, a Hogy mondjam el és a Korkorro dalokból.

2003-ban jelent meg Junior második albuma A tűz mindig tombol címmel. Az albumról két kislemez jelent meg: a Ragamoffin 2 és a A tűz mindig tombol dalokból.

2004-ben megjelent Az én világom című harmadik album, amely meghozta a várva várt aranylemezt L.L. Juniornak. Az albumról két kislemez jelent meg: a Rabszolga lány és a Mr. Raggamoffin dalokból. 2005-ben VIVA COMET díjra is jelölték a legjobb férfi előadó kategóriában.[forrás?]

A negyedik albuma 2005. augusztus végén jelent meg melynek címe Falak ez a cím utalás arra, hogy ne ítéljünk el senkit a bőre színe miatt, és végre bontsuk le az egymás közé épített falakat, melyek nyitottságunk akadályai, „színezzük be a világot” és éljünk benne előítéletek nélkül![forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: az Az Éjszakákat járom, és a Normális srác című dalokból.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close
loading...