Elfogadom

Szandi: ” A tetteknek van itt az ideje nem pedig az agyalásnak! Villámgyorsan munkába állítani a nyugdíjasokat, a korhatárt pedig megemelni! Előszeretettel fogok én is 72 éves koromig dolgozni, mert tudom hogy… “

Szandi: ” A tetteknek van itt az ideje nem pedig az agyalásnak! Villámgyorsan munkába állítani a nyugdíjasokat, a korhatárt pedig megemelni! Előszeretettel fogok én is 72 éves koromig dolgozni, mert tudom hogy… ”

Szandi is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy a kormány vissza akarja küldeni a nyugdíjasokat dolgozni a nyugdíjkorhatárt pedig megemelni:

Elég volt a merengésből! A tetteknek van itt az ideje nem pedig az agyalásnak! Villámgyorsan munkába állítani a nyugdíjasokat, a korhatárt pedig megemelni! Meg kell hozni a szükséges törvényeket minél hamarabb. Előszeretettel fogok én is 72 éves koromig dolgozni, mert tudom hogy ezt Magyarországért és a gyermekeim jövőjéért teszem. Ilyen egy igazi magyar. A kormányunk túlságosan elkényeztette a nyugdíjasainkat. Olyan jólétet teremtett a számukra, amilyen egész Európában nincs.

Most amikor tenni kellene azért hogy ez a jólét fennmaradhasson, csak a szájuk sír. A kormánynak joga van bármikor visszavonni, visszatartani a nyugdíjak kifizetését. El kell zárni a pénzcsapot, akkor majd felkelnek a kényelemes kis foteleikből és szépen visszamasíroznak dolgozni.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close