Elfogadom

Így még biztosan nem láttad Varga Izát, a Barátok közt Nóráját…..fehérneműre vetkőzött….lehet, hogy nem kellett volna….

Így még biztosan nem láttad Varga Izát, a Barátok közt Nóráját…..fehérneműre vetkőzött….lehet, hogy nem kellett volna….hiszen tőle nem ezt szoktuk meg, egy igazi elegáns kifinomult hölgy…de valójában ez a fotó is az….az alakja pedig hibátlan…..

Ezt írta Iza a fotó mellé:

Itt nézheted meg a képet!

#hirdetés Szeretni valakit olyan, mint beköltözni egy házba. Az elején az ember beleszeret az újba, minden reggel rácsodálkozik, hogy mindez az övé… De ahogy telnek az évek, megkopik a homlokzat, itt-ott megrepedezik a fa, és az ember elkezdi nem azért szeretni a házat, mert olyan tökéletes, hanem éppen azért a sok apróságért, amik miatt nem az. Megismeri az épület minden zegét-zugát. Megtanulja, hogyan lehet elkerülni, hogy a kulcs beragadjon a zárba, ha hideg van. Melyik parketta hajlik meg kissé, ha az ember ránehezedik, és pontosan hogyan kell kinyitni a szekrényajtót, hogy ne nyikorogjon. Ezek azok, ez a sok apró titok, amitől a ház az ember otthona lesz. #FB @nordichome_hu #home #myhome #nordicstyleinspiration #nordichomes #actress #actresslife #lovemylife

5,888 Likes, 96 Comments – I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) on Instagram: “#hirdetés Szeretni valakit olyan, mint beköltözni egy házba. Az elején az ember beleszeret az újba,…”

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2019 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close