Elfogadom

42 éves a férjem, és már havi egy szexért is könyörögnöm kell. Nyugodjak meg, más is így van ezzel?

Tizenkét éve vagyunk házasok. Két gyermekünk van és békés, kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk. Legalábbis kívülről nézve.

Már majdnem tizennyolc éve ismerjük egymást, de még mindig úgy rajongok Andrásért, mint régen, kapcsolatunk kezdetén. Ezért aztán különösen fáj, hogy már nem érzem, hogy ő is viszontszeretne engem.

Néhány éve vettem észre, hogy Andris kezd elhúzódni tőlem. Továbbra is nagyon kedves volt, családi szinten semmi sem változott, a gyerekekkel is minden rendben volt – mégis azt éreztem, hogy egyre inkább távolságot tart velem szemben. Kívülről senki sem vehette észre, hogy bármi is megváltozott volna, de közben a hálószoba intim történései (vagy nem történései) miatt nem tudtam nem tudomást venni arról, hogy valami megváltozhatott.

András egyre ritkábban közeledett hozzám. A házasságunk első éveiben majd mindennapos szex egy idő után már csak heti egyre, kétheti egyre csökkent. Manapság már annak is örülök, ha havonta egy alkalommal felém néz. Ráadásul, talán a hormonjaim miatt, vagy talán mert elfordult tőlem, én vágyom egyre gyakrabban és egyre hevesebben az érintésére. Sokáig próbálkoztam, selyemfehérneművel, gyertyafénnyel, s mindennel, ami eszembe jutott, hogy ismét meghódítsam a férjem, de egy idő után már inkább nevetségesnek éreztem magam…

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close