Elfogadom

MEGVAN A JOGERŐS ÍTÉLET LL. JUNIOR kisfiának ügyében! MOST Kiderült melyik szülő kapja meg Lacika felügyeleti jogát! –>>>Egyetértesz vele?

Fiáról egyezkedik L.L. Junior és CsillaCsillapodni látszanak az indulatok az énekes és volt párja, Hopp Csilla között. Gyermekük, Lacika felügyeleti jogáról olyan megállapodásra törekszenek, amely mindenkinek jó lesz.-írja a http://www.borsonline.hu

Nem titkolt tény, hogy a szülők mondhatni hadban álltak egymással Lacika felügyeleti jogáért. L L Junior ugyan megnyerte a felügyeleti jogot, ám úgy látszik meggondolta magát. Mindez arra utal, hogy a helyzet nyugodtabbá vált, rendeződni látszik a két szülő viszonya.– Folyamatban van az ügyünk, és Lacival mindketten a gyerekünk érdekeit tartjuk szem előtt. Azon vagyunk, hogy olyan megegyezésre jussunk, amely a legjobb Lacikának – mondta el a Borsnak Hopp Csilla.

“Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a megegyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom” – mondta a Borsnak L. L. Junior, aki viszont nem szeretne hétvégi szülő lenni, azt tartaná ideálisnak, ha Lacika két hétig nála, majd két hétig az édesanyjánál lenne.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close