Elfogadom

Újabb gyermek a Gáspár-családban? Mindenki nagyon boldog

Már nem titkolja.

Az Ázsia Expressz 2. sztárja kedvet kapott Kárpáti Rebekától, aki nemrég döntött úgy, hogy örökbe fogad – azaz támogat egy mélyszegénységben élő afrikai kislányt.

Zsoltit nagyon megrázták a forgatás közben látottak – Fazóta sem tudja kiverni a fejéből az ott megtapasztalt körülményeket, a sok nyomorban élő, éhező gyermek látványát. Éppen ezért elhatározta, hogy ő is segíteni fog.

„Amióta az eszemet tudom és megtehetem, támogatok gyermekeket és azt a gyermekkorházat is, ahol rengeteget tettek a kisfiamért, Nikolaszért. De ez valahogy nem enyhítette a lelkiismeret furdalásomat, ami azóta tört rám, hogy Evelinnel hazatértünk Ázsiából. Azok az apró és éhes gyerekek… Arra gondoltam, hogy muszáj segítenem valahogy. Először titokban rákerestem, hogy lenne–e lehetőség arra, hogy örökbe fogadjak egy srí lanka-i, vagy indiai árvát, de ezt a magyar törvények nem teszik lehetővé. Aztán rátaláltam a Baptista Szeretetszolgálatra, ahol van lehetőség arra, hogy havonta háromezer forinttal támogassak egy gyermeket. Körbejártam a dolgot és ez működik. Nekem ez a pénz szinte semmi, de egy ottani gyermek ennyiből ételt, ruhát és oktatást is kaphat” – mesélte Zsolti a Ripostnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close