Elfogadom

VÉGLEG VÉGE! SZABÓ ZSÓFI KIMONDTA: “RÉSZEMRŐL EZ SZAKÍTÁS…”

Magyar celebeink színe-java összegyűlt a Story gálán, ez egy tökéletes alkalom volt arra, hogy a reset.hu feltegye nekik azt a nagy kérdést, hogy idegesíti-e őket a Sarka-Hajdú válási dráma. Elég sokan nyíltan kimondták véleményüket, de Szabó Zsófié volt talán a legfájdalmasabb.

A bájos műsorvezetőnő nagyon jó viszonyt ápolt a már ex-házastársakkal, rengetegszer összejártak, közeli barátságban voltak. Ezért is viselte meg nagyon Zsófit Hajdúék válása. “De valamilyen szinten ezzel részemről is egy szakítás. Tehát, hogy részük voltam, az életük része. És nyilván megvisel, hogy szétváltak, főleg, hogy nem is vettem észre, hogy náluk baj van!” – nyilatkozta a szőkeség. Szomorú!

Kiderült: Ezért ment tönkre Sarka Kata és Szabó Zsófi barátságaA Bors informátora szerint a barátságuk akkor romlott meg, amikor Zsófi Hajdú Péter műsorában járt. A felvételeken sírva kibékültek egymással, azonban a kamerákon kívül Zsófi Sarka Kata házasság utáni életéről pletykált Hajdúnak, ezt pedig a csinos anyuka nem nézte jó szemmel. Kata úgy érezte, hogy Zsófi elárulta őt, ezért minden kapcsolatot megszakított vele.-írta meg a Bors.

– Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében – mondta a lap informátora.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close