Elfogadom

Ő az a pici baba akit elütöttek és elhunyt ! Nyugodj békében angyalka !

Ő az 5 hónapos pici baba, aki a tegnapi balesetben életét vesztette
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt szörnyű tragédia történt Baktakéken, ahol a járdán gázoltak el egy férfit és a kisbabáját. A gyermek azonnal meghalt.

A baktakéki apa teljesen összeomlott miután elveszítette a gyermekét. A szörnyű eseményt, pedig még inkább beárnyékolja, hogy a férfi jól ismerte a gázolót, ugyanis régi jó barátja ült a gyilkos autó volánja mögött – írta meg a lap.

Baktakék csupán egy pár száz lelkes falucska Borsodban, gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit. A helybeli férfi péntek délután Ladájával száguldozott a faluban, amikor is az egyik kanyarban kisodródott. Éppen ott, ahol a buszmegállóban gyermeke édesanyját várta Sándor s vele volt a csöppség is. Az autó mindkettőjüket elütötte, a kisfiú nem élte túl a tragikus ütközést.

– Soha nem fogom elfelejteni azokat a pillanatokat – mondta a Borsnak zokogva Sándor.

Úgy tudni a Ladát vezető sofőr driftelt és rallizott az amúgy is rossz minőségű úton, eközben veszíthette el az uralmát a jármú felett. A kisbaba gyakorlatilag azonnal életét vesztette, az édesapát pedig könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

– Ahogy száguldott, már borítékolható volt, hogy baleset lesz a vége – mondta egy szemtanú.

Ami igazán szomorúvá teszi az amúgy is tragikus eseményeket, hogy Sándor és az autó vezetője Márk, régi jó cimborák voltak, együtt nevelkedtek.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close