Elfogadom

Drámai hír : Bevallotta Szinetár Dóra… Nagyon bízott a házasságában, de sajnos ez a házasság is zátonyra futott…..minden esélyt megadtak neki…

Szinetár Dóra visszaemlékezett a válás iőszakára, azt is elárulva, miért csak egy templomi esküvője volt / Fotó: RAS-archívum

Szinetár Dóra már három esküvőn van túl. Most a Best magazinnak árulta el, hol volt az a pont, amikor már nem küzdött tovább a házasságukért és kimondta: válni akar férjétől, Bereczki Zoltántól. Illetve arról is beszámolt, miért csak egyetlen egyházi esküvője volt.

A színésznő szerint 3 fontos lépesen kell keresztül jutni, hogy véglegesen meggyőződjön róla, az a kapcsolat bizony zátonyra futott. A válását megelőző lépésekről a Best magazinnak mesélt.

Abban hitt végig, ha valamit igazán akar két ember, az beteljesülhet, de pont ezzel volt a legnagyobb baj, mivel nem voltak azonosak a céljaik. Az első töréspont az volt, amikor egy ideje már külön éltek Bereczkivel, de ő meg volt győződve róla, hogy ha mindketten tesznek kapcsolatukért, még van esély helyrehozni azt, ám a férjétől ezt a választ kapta: „most nem ezzel vagyok elfoglalva” .

Ám a színésznő ezek után még mindig bízott benne, hogy helyre hozható a dolog.

Hallottam a vészcsengőt a fejemben, aztán mégis azt mondtam, van türelmem kivárni, hogy jó legyen nekünk együtt. De ugye, te is hiszel benne, hogy ez megtörténhet?

– kérdezte Dóra férjétől, mire a következő felelet jött: „én már nem tudom, miben higgyek”.

Itt már körvonalazódott a színésznő fejében, hogy ennek a kapcsolatnak hamarosan vége, de utolsó megerősítésként megkérdezte, a férje is vágyik-e rá, hogy helyre jöjjenek a dolgok köztük, ám erre még csak válasz sem érkezett. Ez volt az a pont, ahol betelt a pohár, így végül elvált Bereczki Zoltántól.

A szomorú szakítások után egy boldogabb témára tért rá a színésznő, házasságai kezdetére, illetve esküvőire emlékezett vissza. A három menyegzőből ugyanis csak egyet rendeztek az egyház égisze alatt.

Első férje 19 éves korában kérte meg a kezét, ezért még túl fiatalnak érezte magát az egyházi szertartáshoz.

A másodiknál azért házasodtunk össze, mert abban bíztunk, hogy egy anyakönyvvezető előtt tett eskü majd megerősíti a nagy hullámokat megélt kapcsolatunkat. Nem így lett

– emlékezett vissza Dóra, aki csak a harmadik házasságkötésekor ért el arra a pontra, hogy Isten színei előtt is szeretett volna fogadalmat tenni.

„Zalánnal viszont mindketten ott tartottunk az életükben, hogy szerettük volna a Jóisten előtt is egymás szemébe mondani, hogy ez most már örökkön örökké így lesz, mert mindketten úgy érezzük, és mert együtt hoztuk egy döntést, amihez ragaszkodunk.”

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close