Elfogadom

Gyász: elhunyt Tóth Róbert, U23-as Európa-bajnok kajakozó

Elhunyt Tóth Róbert, U23-as kajak-kenu Európa-bajnok.

A rákkal küzdő sportoló halálát felesége jelentette be a Facebookon.:

“Két héttel ezelőtt ezekben a percekben még néztem, ahogy kajakozol. Most pedig már nem élsz.

Leírhatatlan mindaz, amin az elmúlt majdnem két hétben átmentünk. A folyamatos kontroll alatt töltött hónapok után, minden különösebb előjel nélkül, egy felfoghatatlan és őrült végső háború kezdődött. Mégsem tudom azt mondani, hogy a rák győzött le téged. Olyan volt az egész, mintha beláttad volna, hogy csak úgy tudod megállítani ezt a démont a testedben, ha előbb elpusztítod saját magad. Az utolsó percig emberfeletti küzdelem volt, az utolsó leheletedig bivalyerős maradtál. A harcos. Így hívtak az ápolók, az orvosok, mindenki.

Az egyetlen, ami ad némi megnyugvást, az az, hogy a minden porcikájában tökéletes tested végre megpihenhet, és a csodaszép lelkecskéddel együtt fellélegezhet egy olyan világban, ahol már nincs betegség és nincs ez a pokoli fájdalom sem, amit át kellett élned.

Sajnálom, hogy az irántad érzett mérhetetlen szerelmem sem volt elég ahhoz, hogy kiszabadítsalak a betegséged börtönéből.” – írja Reményi Diána.

♥️Robi, szerelmem😔
1990.01.21. – 2019.09.29.

Két héttel ezelőtt ezekben a percekben még néztem, ahogy kajakozol. Most…

Közzétette: Diána Reményi – 2019. szeptember 29., vasárnap

Az egykori U23-as Európa-bajnok kajakozó rákkal való küzdelméről a Blikk már többször is beszámolt, legutóbb még jó hírek érkeztek Róbertről, akit az USA-ban kezeltek, az eredményei pedig biztatóak voltak.

„A szervezetem nagyon jól reagál a kezelésre, az egész testemben jelentős a javulás” – mondta még májusban a Blikknek Róbert, aki kitartóan harcolt az adenoid cisztikus carcinomával, ami a rák egy igen ritka és agresszív változata.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close