Elfogadom

SÚLYOS VÁLTOZÁS!!!! Kiadták a mindent megváltoztató rendeletet: az év VÉGÉN BORUL MINDEN! Erre készülj december végén :

Nagyon komoly!

A Magyar Közlönyben megjelent a rendelet, amire a kamaraonline.hu világított rá. Ezek szerint 2019-ben nagyon hosszú lesz a karácsonyi ünnep még a dolgozóknak is. Mivel december 24- e keddre, december 27- e péntekre esik, ezért ezeket a napokat majd le kell dolgozni előre, hogy pihenőnapok lehessenek. Így aztán talán életünk leghosszabb karácsonya lesz az. Hat egymás utáni napon nem kell munkába menni majd!

Ime a rendelet:

A Magyar Közlöny augusztus 23-i számában jelent meg a pénzügyminiszter rendelete a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről.

A rendelet szerint „a 2019. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend” a következő:

augusztus 10., szombat munkanap; augusztus 19., hétfő pihenőnap

december 7., szombat munkanap; december 24., kedd pihenőnap

december 14., szombat munkanap; december 27., péntek pihenőnap

(A rendelet 2019. január 1-jén lépett hatályba és 2020. január 1-jén hatályát veszti.)

Karácsony 2019. december 25-26. szerda és csütörtök, 6 napos hosszú hétvége Hat egymást követő szabadnap áll majd rendelkezésünkre, hogy szeretteinkkel közösen ünnepelhessünk. 2 munkanap áthelyezés és ledolgozás lesz, mert 24-e kedd és 27-e péntek is szabad lesz. Ráadásul ezt követően csak két napot dolgozunk, mert szerdán megint pihenhetünk.

Forrás: kamaraonline.hu

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close