Elfogadom

MAJKÁÉK TUDTÁK, HOGY JÖN A KISTESTVÉR :-) TITOKBAN ERRŐL ÁLMODOZTAK évek óta!!! :-) Mindig is szerettek volna még egy gyermeket.

Mindig is szerettek volna még egy gyermeket.

Majkáék mindig is szerettek volna még egy testvért Marián mellé, és így is lett. Nagyon jó testvérek, szeretik egymást, ami a képeken is látszik. “Mindig is tudtuk, hogy Mariánnak szeretnénk testvért. Titokban pedig arról álmodoztam, hogy a legjobb testvérek lesznek. Azt hiszem ez nem csak álom lesz.”-írja a https://kiskegyed.blikk.hu/

Majoros Péter, művésznevén Majka (Ózd, 1979. augusztus 5. –) magyar műsorvezető, rapper, dalszövegíró.

lete[szerkesztés]Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. [forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videoklip kategóriában.

Hirdetés

2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game.

2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videoklip Majka első greenbox technikával készült klipje.-írja a wikipedia-org

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close