Elfogadom

MA REGGEL derül ki : GÁSPÁR EVELIN gyógyíthatatlan beteg! ITT a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá! Kitartást Evelin!

Kikészítette az Ázsia Expressz Gáspár Evelin szervezetét, csak itthon szembesült betegségével

Őszinte interjút adott a a rendkívül nagy igazságérzettel megáldott lány.

Az Ázsia Expressznek nagyon hálás, mert úgy érzi, sikerült felhúzniuk a cigányok státuszát, és a játék erkölcsileg mindenképpen nagy győzelem volt. Bár sosem szerette önmagát, most a műsor kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ami nagyon jólesik neki. A játék véget értét követően azonban Evelin nem érezte jól magát, és egy vizsgálat során ki is derült, hogy inzulinrezisztens, így jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll. Fogyása ellenére egyébként elmondása szerint a mai napig stresszevő.-írta meg a https://www.blikk.hu

A szeptember 26-án megjelenő HOT!-ban Gáspár Evelinnel, az Ázsia Expressz szereplőjével olvashattok egy mélyinterjút, amelyben a celebritás olyan féltett titkairól is lerántja a leplet, amelyekről eddig még sosem beszélt! Ne hagyjátok ki a lapot! Nektek egyébként ki a kedvencetek az Ázsia Expresszből, és ki az, aki a legnagyobb csalódást okozta?

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close