Elfogadom

Döbbenet! Így néz ki Csifó Dorina – Kamaszként lett ismert a Barátok köztben ,így néz ki most

Fekete hajjal és emo stílust idéző öltözékben érkezett stúdiónkba a Barátok közt ex-Noémije, aki elárulta, zenei pályája miatt döntött az új megjelenés mellett.

– Mindig is szerettem volna rövid hajat, a fekete színre pedig kimondottan a rockzene miatt esett a választás. Az pedig tény, hogy hasonlóan öltözködöm mint az emo-sok, de nem vagyok az. A zenéjüket szeretem, de ennyi – mondta a Cool stúdiójában.

A változás Dorina magánéletében nem aratott osztatlan sikert, édesanyja a színészi karrier miatt ellenezte, valamint párja is a hosszú, nőies haj híve. A lány azt is elmesélte, hogy nemsokára klipet forgat zenekarával, helyszínül pedig a Fővárosi Állatkertet választották. A videó történetet egyelőre még a színésznő előtt is rejtély, de elárulta, biztos abban, hogy jól sikerül majd:

– Az biztos, hogy ugrálós lesz, ami pedig a sztorit illeti tuti jó lesz. Én amúgy is mindennek tudok örülni.

Dorina nemsokára elkészíti első nagylemezét, ezt követően pedig, reményei szerint fellépések hada várja majd.

Forrás: Cool TV – Sajtóklub

A szélesebb nagyközönség a Barátok köztben ismerte meg, 14 évesen kapta meg Temesvári Noémi szerepét, akit 2004 és 2008 között alakított.

Csifó Dorina és Andrádi ZsanettFotó: Facebook/Csifó Dorina

Csifó Dorina Mirtill (Budapest, 1988. december 30. –) magyar színésznő, szinkronszínész és énekesnő.

Csifó Dorina Mirtill 1988. december 30-án született Budapesten. 1992-ben kezdett járni Koltai Judit színitanodájába, öt évvel később kiválasztották az Annie című musicalbe. A nyomorultakban Cosette, később pedig Gavroche szerepét játszotta. A nagyközönség a Barátok köztből ismerte meg, ahol Temesvári Noémi szerepét alakította 2003 és 2008 között. A sorozat elhagyása után megalapította a CS.I.F.O. rockzenekart.[1] A zene mellett továbbra is színészkedik és szinkronizál.

Színházi szerepei[szerkesztés]A Színházi adattárban regisztrált bemutatóinak száma: 3.

Annie – Tessie (bemutató: 1998. április 7., Thália Színház)Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg – Kis herceg (bemutató: 2007. június 10., Körúti Színház, Városmajori Szabadtéri Színpad)Karácsony gyertyácskái (bemutató: 1997. december 21., Holdvilág Kamaraszínház)Victor Hugo: A nyomorultak – fiatal Cosette, Gavroche (bemutató: 1999. november 19., Madách Színház)További szerepei: Mozart, Pomádé király új ruhája, Utolsó öt szín-írja a wikipedia.org

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close