Elfogadom

Ma derült ki – erről eddig mindenki hallgatott! Szörnyű, ami MA kiszivárgott a kis Dávidka baleset kapcsán…

L.L. Junior kisfiát szombaton gázolta halálra egy autó Zuglóban, mint kiderült, nem ez az első eset, hogy baleset történik ebben a kereszteződésben.Hirdetés A 3 éves Dávidka a testvérével és édesanyjával állt a zebránál, a piros lámpa előtt, amikor a helyiek elmondása szerint a kisgyermek egy pillanat alatt kirántotta a karját édesanyja kezéből, és kiszaladt az úttestre, ahol elütötte egy személyautó.

A balesetről az egyik szemtanú is beszámolt az RTL Klub Fókusz című műsorában. Elmondása szerint egy nagy csattanásra lett figyelmes, és mikor odanézett, már csak azt látta, ahogy a kisfiú csúszik a betonon. Azt is elárulta, az édesanya hangosan sikoltott a gázolást követően, majd az aszfalton ülve zokogott.

A kereszteződésben két zebra van, közte egy járdaszigettel. A szemtanú elmondta, nem ez volt az első eset, hogy itt baleset történt.

“Itt elég sokszor szokott baleset lenni, ezek a lámpák elég furán vannak beállítva és már máskor is ütöttek itt el embereket” – mondta. A riport szerint két héttel ezelőtt például egy idős nőt gázoltak el – ugyanitt, ugyanezen a zebrán.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close