Elfogadom

Kedves ISMERETLEN ……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nem adtad meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő gyermekemnek!!! A kerékpár hátsó kerekét eltaláltad, aminek következtében a fiam neki repült a drótkerítésnek!!!

Kedves ISMERETLEN……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nemadtad meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő gyermekemnek!!!

A kerékpár hátsó kerekét eltaláltad, aminek következtében a fiam neki repült a drótkerítésnek!!!Fék kiszakadt, elferdült az egész “berendezés-kormány“😡A jobb oldala sérült, a jobb válla kezelésre szorul, illetve a térde is……..!Tudod, a jó Isten vele volt , és szerencse hogy ennyivel megúsztuk😡

BELEHALTÁL VOLNA, HA KISZÁLLSZ AZ AUTÒDBÒL ÉS MENTŐT HIVSZ A FIAMNAK-VAGY SEGÍTESZ NEKI?TOVÁBB MENTÉL!😡😡ELHAJTOTTÁL!😡😡😡Van neked szíved, tudsz ma aludni???? Van neked gyereked???😡😡😡😡Eszmélet vesztésre volt a gyereknek, sajnos pontosan nem emlékszik az autódra!!!!De ha te tudod, és magadra ismersz ,hogy ebben az időben erre jártál ,és van emberiség benned, akkor besétálsz a Rendőrségre !Megtettük a feljelentést, a RENDŐRSÉG ismeretlen személy ellen-cserbenhagyásos “gázolás “ miatt elkezdte a nyomozást!!!

VIGYÁZZATOK NAGYON EGYMÁSRA……..figyeljetek nagyon az utakon……….nekünk ma nagyon nagy szerencsénk volt! ❤️🙏

Megosztásokat Köszönöm !

Kedves ISMERETLEN!😡😡😡
……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nem
adtad meg az…

Közzétette: Edina Éva Vígh – 2019. szeptember 11., szerda

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close