Elfogadom

Nagyon durva dolog szivárgott ki az ügyészségtől a kis Dávidka balesete kacspán, lehet, hogy Csilla…

ELKÉPZELHETŐ, HOGY CSILLÁNAK BÖRTÖNBE KELL MENNIE, EGY ÜGYÉSZ KISZIVÁROGTATTA

Egy ügyész elmondta, hogy most mi várható a Csilla és Junior ügyben. Mint ismeretes, LL Junior kisfiát elütötte egy szabályosan közlekedő idősebb férfi, aminek a következtében meghalt a kis Dávidka. Arra kíváncsiak az emberek, hogy ki lesz ezért számonkérve, és ki fog ezért bűnhődni. Megkérdeztünk egy ügyészt, aki elmondta mi várható:

” Az ügyben részletekről nem tudok semmit mondani, viszont a tények ismeretében az alábbi kimenetel lehet az ügynek. Amennyiben a Rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki Csillát, akkor elképzelhető vádemelés az ügyben, amennyiben csak szemtanúként, az esetben közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a Rendőrség az ügyet.

az édesanya felelőssége már kérdéses. Nem látok az ügybe, de amennyiben igaz a szemtanúk állítása, hogy nem az édesanya fogta a gyermek kezét, hanem a barátnők, akkor elképzelhető, hogy büntető eljárás keretein belül akár börtönbüntetés is várhat a gyászoló édesanyára. Azt gondolom, hogy a Rendőrség jelenleg a térfigyelő kamerák felvételeit ellenőrzi, és vizsgálják az esetet.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close