Elfogadom

Hétvégi horoszkóp! Nagyon izgalmas lesz a szombat és a vasárnap néhány csillagjegy számára!

A bolygók állása szerint ezen a hétvégén kissé nyugodtabb napok várnak rád, végre egy kicsit lazíthatsz, és félreteheted a munkát. Ez nagyjából minden csillagjegyre érvényes most, de van két csillagjegy, akiknek extra kényeztetés jár most.

Kos
Legszívesebben azt szeretnéd, hogy a kecske, és a káposzta is megmaradjon, vagyis, ha pihenni is tudnál, és pénzt is tudnál keresni ezen a hétvégén. Inkább pihend ki magad, hogy megújult erővel tudjál nekifogni a következő hétnek.

Bika
Nálad egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mert ahhoz, ki tud menni szórakozni a városba a barátaiddal, muszáj a pihenési idődből lefaragj egy kicsit. Meglátod, nem fogod megbánni ezt a kis kiruccanást.

Ikrek
Hagyd a házimunkát, inkább kapcsolódj ki, és relaxálj, hiszen megérdemled.

Rák
Ha valaki meghív egy kellemes sétára, ne gondolkozz sokat, ugyanis másodszor már nem valószínű, hogy fennáll az ajánlat. Próbálj megfeledkezni a hétköznapi gondjaidról.

Oroszlán
Elégedetten dőlhetsz hátra a hétvégén, hiszen tudod, hogy mindenki megfizet bűntetteiért. Nagyon boldog, és elégedett leszel, és végre ki tudsz kapcsolódni.

Szűz
Bármibe is kezdesz, egyedül nem fogsz boldogulni, kérj nyugodtan segítséget, ne szégyelld. Együtt sokkal könnyebb lesz minden, még a kikapcsolódás is szórakoztatóbb.

Mérleg
Nagyon alacsony szintre süllyedt a motivációd, itt az ideje, hogy tegyél valamit érte. Ne panaszkodj, inkább fedezd fel újra az életet.

Skorpió
Bármit is csinálsz ezen a hétvégén, a lényeg az, hogy te élvezd, és ne foglalkozz a körülötted levők véleményével. Ha munkához van kedved, dolgozz, ha pedig csak aludnál egész nap, tedd azt. Érezd jól magad a bőrödben!

Nyilas
A Jupiter igen erős hatással lesz az életedre a következő napokban, így igen erős késztetést fog érezni arra, hogy megváltoztasd a világot. Álmaidat ne add fel, légy határozott!

Bak
Ezen a hétvégén hallgass barátaidra, hiszen ők mindig tudják, hogy mi az, ami a legjobb számodra. Dőlj hátra, és élvezd az életet, most hihetetlen kalandokban lehet részed.

Vízöntő
Ezt a hétvégét a családoddal töltöd, és minden pillanatot imádni fogsz. Bár nem mozdultok ki otthonról, mégis nagyon sok szép élményben lesz részed.

Halak
Egy kissé kiábrándult vagy mostanában, éppen ezért szeretnél végre egy olyan hétvégét, amikor igazán ki tudsz kapcsolódni. Leginkább a vízpartra mennél, vagy kirándulni a természetbe. Válaszd olyan emberek társaságát, akik pozitív energiával töltenek fel.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close