Elfogadom

Nagyon nagy a baj! JUNIOR ROSSZINDULATA MIATT CSILLA 2 HÉT ALATT…..

Az elmúlt két hétben összesen egy órát látta kisfiát Hopp Csilla, akit a baleset után vitt el tőle L.L. Junior. Az édesanya ugyanúgy elhozhatná Lacikát, ahogy volt férje tette ezt, de nem akar újabb fájdalmat okozni az öccsét elvesztő Lacikának. Így vár a bíróságra.

Bár enyhülni látszik L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla viszonya, a színfalak mögött Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba korántsem tették le a fegyvert. A zenész tovább­ra is ragaszkodik ahhoz, hogy kisebbik fiuk, Dávid­ka tragikus halála után fivérét, Lacikát elvegye az édesanyjától, és ő nevelje, mert szerinte Csilla olyan pszichés állapotban van, hogy erre nem alkalmas. Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntetőszakjogász viszont ennek szöges ellentétét állítja a gyászoló édesanyáról.

Aki szülő, az pontosan tudja, hogy milyen fájdalmasan kevés egyetlen óra egy olyan gyerekkel, amely születése óta szinte minden percben velünk volt. Hopp Csilla továbbra sem akar nyilatkozni az ügyben, csendben szeretne gyászolni. A TV2 Mokka című műsorába sem tartott jogi képviselőjével csütörtök reggel, ellenben volt párjával, aki már napokkal ezelőtt exkluzív interjút adott a csatornának.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close