Elfogadom

Gyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta

Másfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban.

A Tények Plusz exkluzív interjújában a többi között arról is mesélt L.L. Junior, hogy egy olyan csoportba segítségét kérte, ahol gyászolók szülők kapaszkodnak egymásba. A magukat árva szülőknek nevező szintén gyászolók segítségével próbálja meg a rapper feldolgozni a felfoghattalant: kisfia elvesztését.

Az Árva Szülők Alaptívány vezetőjét és alapítóját kereste meg a Blikk, aki készségesen mesélt a csoport tevékenységéről.

Ezeknek a szülőknek nagy kapaszkodó, hogy látják, van más is, aki átélte azt, amit ők. Mások történeteivel tudatosul bennük, hogy nem ők a hibásak gyermekük haláláért. Rájönnek, hogy a gyerek elvesztése után rájuk nemcsak a halál vár, hanem lehetséges a felépülés, még ha csak lassan is. Mindenki csak túlélni akar egy ilyen helyzet után, ebben segítünk a tagoknak – mesélte Joó Gabriella 19 éves lányát vesztette el.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close