Elfogadom

Rettenetes tragédia történt a Tiszánál, amíg te aludtál…..el sem hisszük…

Hatalmas vihar sújtott le !

A Szegedi Tudományegyetem jogi karának épületébe belecsapott a villám, leszakítva egy darabot a tetőből . A szeged.ma olvasói információkra hivatkozva azt írja, a hurrikán erejű szél gerendákat szakított le az SZTK tetejéről és az ablakokat is betörte.

Az orkán a fákat is megtépázta – a Széchenyi téren ágakat szakított le, az egyik pont a padon ülő emberek fejére esett. A sérülteket mentők látják el.

Brutális szélvihar nem sokkal ezelőtt Szegeden egy toronydaru tetejéről! Figyelem! A videóban trágár szavak is elhangzanak!

Videó: Magyari Tamás / ViharVonal Viharvadász Csapat

Közzétette: Met Hír – 2019. szeptember 9., hétfő

A vihar okozta károkról fotókat itt talál.

Viharvonal Viharvadász csapat oldalán sorra jelennek meg a videók az ítéletidőről.

Délmagyar azt írja, hogy Szegeden káosz van a tömegközlekedésben is – leszakadt felsővezetékek és sínekre dőlt fa akadályozza a villamosok és trolik a haladását.

katasztrófavédelem azt írja, több mint háromszáz bejelentés érkezett a Csongrád megyei műveletirányítási központba. Elsősorban Szeged utcáit áztatta el a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső és a szél is sok problémát okoz. A Széchenyi téren egy padon ülő emberre szakadt rá egy platánfa, a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel beavatkoztak és kiszabadították. A Pusztaszeri utcában pedig egy társasház belső udvarát rongálta meg a szél. Az egységek emelővel érkeztek a helyszínre. Továbbra is a kidőlt fák okozzák a legtöbb gondot a megyében. A Szabadkai úton faágak dőltek a villamossínekre és a felsővezeték is leszakadt. A Hajnóczy utcában szintén több faág zuhant az úttestre, a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították az ágakat. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close