Elfogadom

EGYMÁST VIGASZTALTA JUNIOR ÉS CSILLA, MEGHATÓ VOLT, AHOGY FÉLRE DOBTÁK A HARAGOT

A gyászoló édesanyát jogi képviselője kíséri el a szertartásra, ahol L.L. Junior kisfiát, Dávidkát örök nyugalomra helyezik.
Élete legnehezebb óráit kell átélnie L.L. Juniornak és egykori kedvesének, Csillának:ma délben örök nyugalomra helyezik a budapesti Fiumei úti temetőben kicsi fiukat,Dávidkát. A három­éves gyermeket hófehér koporsóban temettetik el szülei, fehér hintóval és lóval szállítják a temetkezési helyre.

Elmérgesedett viszony
Juniorék több ezer főt várnak a szomorú eseményre, barátok, rokonok, rajongók együtt gyászolnak majd a szülőkkel, akik között igencsak elmérgesedett a viszony Dávidka halála óta. Egymásra kígyót-békát kiabálva próbálják feldolgozni a felfoghatatlant, Junior heves dühében egy videoüzenetben néhány napja meg is fenyegette a gyászoló édesanyát, mivel őt hibáztatja a kicsi haláláért.
Különös kíséret
Junior szerint Csillának jobban kellett volna vigyáznia a fiúcskára, aki mellőle és barátnői mellől szaladt ki az úttestre szombaton Zuglóban, ahol egy szabályosan közlekedő, vétlen sofőr halálra gázolta. A gyászoló és összetört édesanya talán ezért kérte meg ügyvédjét, dr. Horváth B. Gábort, hogy legyen vele ezekben a szörnyű órákban. Könnyen lehet, hogy attól tart, megzavarják békés megemlékezését.

– A béke és a nyugalom érdekében ügyfelem kérésére együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon bú­csút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni – mondta az ügyvéd.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close