Elfogadom

Kelemen Anna : Prostituált vagyok, magánügyem, hogyan élem az életem

Kelemen Annát durván megsértette az egyik portál, miután egy hétvégi Instagram posztjában társadalomkritikát fogalmazott meg.

Kelemen Anna a hétvégén posztolt az Instagramon egy képet, hosszú szöveggel, melyben az EP-választás és az őszi önkormányzati választások is szóba kerülnek. Annácska posztjából kiderül, hogy akár ő is indulhatna a két választás közül bármelyiken, akár főpolgármester is lehetne. Bejegyzésében a mai magyar politikát, annak visszafelé mutató, múltba néző voltát is kifigurázza:

Most,hogy közeledik az EP választás valamint egyre több jelölt,illetve önjelölt pályázik a főpolgármesteri címre,természetesen felmerült bennem,hogy akár én is indulhatnék valamelyik posztra. Ha az EP választást nézem,csodálatosan megfelelek annak a kritériumnak,hogy én sem fogok össze senkivel,de jól tudom használni,hogy szavazzatok rám! És mögöttem sem áll senki,nem kuncsorgok támogatásért,de kb.10 mondattal,amit folyamatosan használok és sulykolok,lehet,hogy végül is eljutna a választók füléhez,hogy nicsak itt egy lány,aki nem takargat semmit sem,a kritikát jól viseli és van némi gyakorlata a média világban is. Ha esetleg mégis úgy gondolnám,hogy főpolgármester leszek,akkor kiválóan tudok lovagolni,esetleg a húst is meg tudom puhitani a nyereg alatt,hogy irányban megfeleljek,annak,hogy az idő visszafelé peregjen és nehogy a XXI.századot képviseljem! Ha nagyon kell kurjongatok és ostort is tudok csattogtatni,ez bizonyára nézettséget hozna és híven tükrözné a mai magyar valóságot! Tehát,most az a kérdés,hogy eldöntsem melyik területet is válasszam,noha nemtudom ilyen szinten magamat komolyan venni,de ezzel sokan mások is így vannak. Helyzetértékelésem kiváló. Szavazzatok Rám❣️

1,954 Likes, 37 Comments – Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) on Instagram: “Most,hogy közeledik az EP választás valamint egyre több jelölt,illetve önjelölt pályázik a…”

Ezen posztja kapcsán írt róla az egyik portál, s Kelemen Anna úgy megbántódott, hogy végül egy videóban vágott vissza az őt sértegetőknek.

A videón, mely a Youtube-csatornájára került fel, elmondja, hogy az ominózus cikkben három jelzővel illették.

Az első a “Playmate”, ami szerinte rendben is lenne, bár életében egyszer volt csak Playmate, és ez szerinte nem olyan dolog, mint, hogy valaki hova született, nem marad örökre Playmate valaki, ilyesmi egyszer volt.

A második jelző a „pornós” – Nekem olyan kedvem volt, nem tartom magam pornósztárnak, pornósnak, olyan vagyok, aki megteszi, ha valamihez kedve van – Hadd döntsem el, mit csinálok mondta Anna, aki utoljára hagyta a legkeményebbet.

A harmadik a “prostituált” – Ebben a világban, ebben a fogyasztói társadalomban mindenki eladó. Lehet ezen vitatkozni, de mindenki eladó. Mindenki árulja magát valamilyen módon, mert nem csak szexuálisan árulhatjuk magunkat – mondja videóján Kelemen Anna, hozzátéve:

– Oké, prostituált vagyok, szerintem sokan mások is prostituáltak, nem mindegy, milyen szinten. Magánügyem, hogyan élem az életem, szívem joga egy jól bevált demokratikus államban, hogy ne kelljen magyarázkodnom. És vannak, akik úgy játszanak ezzel, hogy az ország sorsa függ ezen. Nahát, az mi? Tehát prosti… – mondja Annácska.

A videó végén megkéri az újságírókat, hogy most már találjanak ki valami újat vele kapcsolatban, ha már bántani akarják…

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close