Elfogadom

Kosok, Bikák, Ikrek figyelem! Holnapi horoszkóp

Holnapi horoszkóp Május 17 -péntek
Holnapi horoszkóp – Kos
A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj.

Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával.

Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka.

A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

Holnapi horoszkóp – Bika
Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa önt. A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is.

Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó.

Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből.

Minden korban fontos a bőrápolás. Elég alvással és megfelelő hidratációval ön mindig remekül fog kinézni.

Holnapi horoszkóp – Ikrek
Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira , a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét!

Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.

Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close