Elfogadom

Hiába nyerte meg az X faktort, nem tudja eltartani magát Tóth Andi.

Elszegényedett pénzéhes menedzserei mellett a fiatal énekesnő, akik – ahogy ő fogalmaz – „az utolsó bőrt is lehúzták róla”. Ôsszel se munkája, se pénze nem volt, az albérletét sem tudta fizetni, ezért párjához, Szabó Ádámhoz költözött.

Öt éve, 15 esztendôsen költözött Magyarországra a nagyváradi Tóth Andi, akinek 2014-es X-Faktor-győzelme után egyik napról a másikra megváltozott az élete: hirtelen a figyelem középpontjába került, csillogás és felhajtás vette körül. Fellépések, koncertek, lemezszerződések tucatjaival bombázták, és óriási sikert, hatalmas gázsit jósoltak neki. A felfelé ívelő karrier azonban egyszer csak megtört.

– Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes mene­dzserekről, akik nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak – kezdte a Borsnak Andi, aki anyagi nehézségeiről S. Tóth Márta JelenLét című műsorában tett először említést.

Úgy érzi, a legtöbb menedzser átverte és kihasználta. Most se munkája, se pénze nincs © Bors
Az énekesnő már a sokadik menedzsmentváltáson van túl, mert mint mondja, akik felkarolták, általában csúnyán átejtették, és bevétele nagy részét zsebre tették.

– Az ember próbálkozik, a harmadik, negyedik, ötödik me­nedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell.

Andinak szerencséje volt, mert épp ebben az anyagi hullámvölgyben lobbantak szerelemre Szabó Ádámmal, aki látva párja nehézségeit, már pár hét után felajánlotta, költözzenek össze. Az énekesnő azonban a végsőkig próbált egymaga talpon maradni, mígnem öt hónap után elfogadta a segítséget, és hozzá költözött.

Szabó Ádámmal nem felhôtlen a kapcsolatuk, de kitartanak egymás mellett © Czerkl Gábor
– Tulajdonképpen azelőtt is együtt laktunk, csak akkor Ádám időzött nálam, de odáig jutottam, hogy nem tudtam eltartani magam. Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat – kaja, macska, al­bérlet – de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte. Úgyhogy legfőbb célom megerősödni, befutni és elérni, hogy anyagilag a párom nélkül is megálljam a he­lyem. Ez adná vissza a lelki bé­kémet – árulta el az énekesnő.

Az önálló eg­zisztencia megteremtése azért is Andi sürgető vágya, mert Ádámmal – bár közel egy év után is nagy a szerelem – nem felhőtlen a kapcsolatuk, az énekesnő nem érzi stabilnak. Többször el is költözött már a 2011-es Csillag születikben felfedezett harmonikástól.

– Van itt mindenféle kisebb és nagyobb baj is, a féltékenységtől a figyelmetlenségig. Ádám először még nagyon értékelte, hogy házias vagyok, mára vi­szont odáig fajult a helyzet, hogy ez a dolgom. Meg persze van féltékenység is, amit részéről nem is értek, hiszen kettőnk közül ő a flörtölős. Persze, tu­dom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink. De bármi történjék, mindketten azt valljuk: ha elromlik a mosógép, nem újat kell venni, hanem a régit megjavítani – szögezte le Andi, aki párjával újabb esélyt adott a szerelmüknek.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close