Elfogadom

Nem ismerték meg rajongói Hódi Pamelát smink nélkül

Véget ért az Ázsia Ex­pressz új évadának forgatása, és a TV2 sztárjai hazatértek. Hódi Pamela például egészen átváltozva: a csinos édesanyát eddig általában „talpig” sminkben, tökéletes tusvonallal, hatalmas szempillákkal és rúzsos szájjal láthattuk, most viszont természetes külsővel is viszontláthatták a követői.

– Szerintem az emberek meg sem fognak ismerni a tévében, mert egészen más arcomat mutattam meg. De egyáltalán nem zavart, hogy nincs állandóan smink az arcomon, hogy nincs műkörmöm, műszempillám, sőt az utóbbi nélkül kifejezetten jól éreztem magam – árulta el a modell, akinek itthon nem győznek bókolni az ismerősei: jól áll neki a természe­tesség is.

– Az arcomnak nagyon jót tett a sminknélküliség, persze a munkámnak is elengedhetetlen velejárója a smink, így biztosan nem válok meg tőle végleg. A körmömet továbbra is meg fogom csináltatni, mert rettentő vékony.

Pamela a Borsnak azt is elmondta, hogy a műsor folyamán számtalanszor elérzékenyült, de dühkitörései is akadtak. A feszültségek ellenére bármikor újrakezdené a kalandot.

– Visszamennék, de csak családtaggal. Nagyon érzem az erőt abban, hogy egy fárasztó nap után odabújhatsz egy szerettedhez – mondta a modell.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close