Elfogadom

Meghalt egy devizahiteles édesanya aki kilakoltatásra várt három gyermekével!

Elhunyt egy devizahiteles édesanya aki kilakoltatásra várt három gyermekével!

KILAKOLTATÁS VÁRT RÁJUK 3 GYEREKÉVEL…PERMETLEVET IVOTT…AZONNAL MEGHALT!!!!

Monika Szimuly posztját én is megosztom (én nem vártam meg …)·Szomorú hírt szeretnék elmondani nektek. Közvetlen környezetemből egy asszony, feladta a küzdelmet a törvénytelen rendszer általi kizsigerezés miatt. Nevezzük Andreának. 3 gyermek édesanyja volt, a családjának élt, a nyomor ellenére mindig optimista volt. Férjét nevezzük Bélának, tökéletes párja volt, a családnak élt szintén. Nem ittak, nem volt semmi szórakozás az életükben. Volt, hogy karácsony előtti napon nem tudták mi lesz az” ünnepi” vacsora, ajándékokról már nem is álmodtak. Egy nagy bűnük volt, 2007-ben, hogy végre sajátjuk legyen 8 millió fo9rint kölcsönt vettek fel. Andrea 3 munkahelyen dolgozott, Béla szinte éjjel-nappal. Ennek ellenére a törlesztő részleteket nem / részben/ tudták fizetni. Az adósság figyelj!!!!!!!! 29 millióra hízott!!!!

Vh., kilakoltatás várt rájuk, amit Andrea már nem tudott feldolgozni…ma reggelre permetlevet ivott. Azonnal meghalt. Üvölteni tudnék a fájdalomtól……egy angyal lett újra!

Vádolom a jelenlegi kormányt, vádolom az impotens álbaloldalt, vádolom az összes devizamegmentős mozgalmat, Kasler, Falus, Póka….mit tesztek ti? Álbaloldal egyetlen program pontja sem említi a megoldást, a többiek pedig megosztják az embereket, dedós módra nem engedik, hogy máshonnan is tájékozódjanak.Takarodjatok el mind….mondom üvöltve…megélhetési prostituáltak. A NÉP megoldja, csak tűnjetek el az életünkből!

Annyi tisztesség nincs bennetek, hogy kimondjátok az igazat, amit mindenki tud…hazudtok folyamatosan!A jó Isten kegyelmezzen benneteket!

Andrea nincs többé…..még nagyobb erőt ad!!!!!Szaralakok vagytok…..ez a véleményem!Nyugodj békében……barátnőm!Erőt adtál, mégjobban fogok harcolni!Osszátok kérlek, hadd jusson el mindenkihez, legyen szavunk!

Elhunyt egy devizahiteles édesanya aki kilakoltatásra várt három gyermekével!

KILAKOLTATÁS VÁRT RÁJUK 3…

Közzétette: Március 25. : A kapitalizmus magyar áldozatainak emléknapja – 2019. március 28., csütörtök

EZT SE HAGYD KI :

https://youtu.be/3Z8-5dHiqLU

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close