Elfogadom

Szinte senki nem veszi komolyan: Ez a vérrög 10 korai figyelmeztető jele

Azonanl fordulj orvoshoz, ha EZT tapasztalod!

Mivel a testünk egy folyamatosan változó mechanizmus, ezért idővel kisebb-nagyobb problémák kialakulására számítani kell. Ilyen probléma lehet a vérerek eltömődése, az érelmeszesedés, amelynek szerencsére vannak korai jelei.

Ezek felismerése pedig fontos a nagyobb gond megelőzése szempontjából, így most 10, az érfalak eltömődését jelző korai tünetről lesz szó, amelyet ha magadon tapasztalsz, akkor fordulj orvoshoz.

1. A lábak dagadás, fájása

A bedagadt vérerek olykor fájdalmat váltanak ki az alsó végtagokban, ezért ha naponta érezd ezt a tünetet magadon, akkor légy óvatos, kérj időpontot az orvosodtól, mert ezzel megelőzheted a súlyos érelmeszesedés kialakulását.

2. Forróság, égés a végtagokban

Ha egy bizonyos helyen égési problémákat érzel, és a bőröd viszket, netán fáj, akkor ezt okozhatja az az érhálózat, amelyben beindult az eldugulás folyamata. Ilyen esetben is orvoshoz kell menni, mert később nagyobb problémák lehetnek belőle.

3. Ok nélküli kimerültség

Ha nem végeztél különösebben megterhelő fizikai munkát, de mégis valamitől kimerültnek, fáradtnak érzed magad, akkor a háttérben lehet egy eltömődésre hajlamos ér, amelyet a szervezet igyekszik elhárítani, és ezért plusz energiát használ fel. Ilyen esetben szokott leginkább bekövetkezni mélyvénás trombózis.

A LEGDURVÁBB KIHÍVÁS / TURMIX McDonalds / Fúj, undorító

https://youtu.be/XZsr0b-oJck

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close