Elfogadom

1 hete szült Kitti, akire a szőnyegen fekve találtak holtan, a kisbabája a mellkasán aludt

Egy héttel második kislánya születése után a földön fekve, holtan találtak rá a tiszakécskei édesanyára. Sándorné Kiss Kitti örök álmát a rajta alvó lánya vigyázta, akinek fogalma nem volt arról, mi történt az anyjával.

Még csupán 25 éves, mégis több fájdalmat kellett ezalatt a rövid idő alatt átélnie Sándor Norbertnek, mint másnak egész életében.

– Még a gimnáziumban ismerkedtek meg egymással, azóta tartott a szerelem közöttük, két éve esküdtek, olyan boldogok voltak – mondta a Borsnak szomo­rúan Norbert édesanyja, Zsuzsanna.

A pár öröme nem is lehetett volna tökéletesebb, ugyanis megérkezett első, majd második kislányuk,írjaj a lap

– Nórikát, a kicsit tavaly szeptember 8-án hozták haza a kórházból, minden rendben volt. Egy héttel később viszont a fiam arra jött haza a munkából, hogy Kitti nem mozdul, az ágy mellett feküdt a földön, Hannácskám az édesanyjára borulva aludt – emlékezett vissza Zsuzsa könnyes szemmel.

Norbert kétségbeesve próbált segíteni feleségén, hívta a mentőket, majd kocsiba pattant, és ő maga is segítségért száguldott. Hiába, Kitti már halott volt. A családfő az egyhetes Nórival és a hároméves Hannácskával magára maradt, szüleivel próbálják pótolni a lányok számára az édesanyjukat.

– Mindent megtesz a gyerekekért, ők az élete. Az elején ő is és én is itthon voltunk, most a fiam visszament dolgozni, én vagyok velük. Tartjuk magunkat a gyerekek miatt – mondta az asszony.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close