Elfogadom

Hatalmas esőzés közelít ,ekkor érkezik

Most jön majd a java!

A majálisozóknak szerencséjük van az időjárást illetően, mert elsején többnyire száraz, bár felhős időjárás várható, a legzavaróbb talán az élénk szél lehet. A nappali hőmérséklet 20 fok körül fog mozogni országszerte.

Csütörtökre viszont már újra csapadékosabbra fordul az idő, de az igazi változást a pénteki erős hidegfront hozza.

Csütörtökön a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a megnövekvő gomolyokból az ország északkeleti-keleti felén elszórtan kialakulhat kisebb zápor, néhol esetleg egy-egy zivatar. Többfelé élénk, erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken már többfelé előfordulhatnak záporok, zivatarok, kevesebb lesz a napsütés. A nyugati-délnyugati szél sokfelé erős, zivatarok környezetében viharos lehet. Délután 15-24 fok várható, északnyugaton lesz hűvösebb.

A hétvége alatt országszerte 18-20 milliméter csapadék hullhat, miközben a nappali hőmérséklet is 10-12 fokra esik vissza. Minderhez viharos erejű széllökések is várhatóak.

A hétvégén sokfelé kell számítani esőre, záporokra, zivatarokra, többfelé jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat. Gyakran szeles lesz az idő, vasárnap a Dunántúlon viharos északnyugati széllökésekre is számítani kell, és ekkor ezeken a tájakon akár 10 fok alatt maradhatnak a maximumok.

Jövő héten hajnalban már csupán 2 fok körül lesz a hőmérséklet!

Időkép

https://youtu.be/YJH2NhrR-WM

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close