Elfogadom

A RÁK ELSŐ HÉTKÖZNAPI JELEI, AMIT SOKAN FÉLVÁLLRÓL VESZNEK!

Ugyan egy rák diagnosztizálásához több vizsgálatra van szükség, vannak olyan általános tünetei, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Nem is gondolnád, milyen egyszerű jelekről van szó! Mégis érdemes ezekre odafigyelni, mielőtt késő lenne…

Fájdalom
Habár a fájdalomnak rengeteg oka lehet, azért mégis intőjel lehet egy-egy komolyabb betegség esetében is. Például a folyamatos, ok nélküli, hosszan tartó fejfájás utalhat agydaganatra, a szűnni nem akaró hátfájás pedig bélrákra.

Láz
Nem is hinnéd, de a láz valójában egy nagyon hasznos tünet minden betegség esetében, hiszen a szervezet így próbál jelezni, ha valami baj van, emellett a kórokozókat a magasabb hőmérséklettel igyekszik elpusztítani. Amennyiben tartós, ismeretlen eredetű láz jelentkezik, az utalhat vérrákra is.

Kimerültség
Mivel a mai rohanó, stresszel teli világban nagyon sokan érzik magukat kimerültnek egész nap, így ezt a tünetet nehéz felismerni, azonban ha minden ok nélkül kimerültség tör rád, érdemes beszélned róla az orvosoddal.

Súlyvesztés
Biztosan azt gondolod, hogy a súlycsökkenés abszolút jó dolog. Valóban az, de csak akkor, ha önszántadból fogysz, és megdolgozol érte. Ha maguktól olvadnak le a kilók, az valami bajt jelent!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close