Elfogadom

A NYILAST MEGPRÓBÁLJÁK ÁTEJTENI,A KOS JÓINDULATÁVAL VISSZAÉLNEK, A VÍZÖNTŐNEK KERESZTBE TESZNEK: SOK KELLEMETLENSÉGET TARTOGAT A SZOMBAT

Ilyen napra számítsanak ma az egyes csillagjegyek.

Ha ma van a születésnapod: A válaszok, amelyeket keresel, talán nem lesznek egyszerűen fellelhetőek, de tudd, hogy határozottan ott vannak a közeledben. Ha az események lehúznak, akkor próbálj meg változtatni a gondolkodásodon. Meglátod, hogy mekkora ereje van. A rossz dolgoknak is meg kell találniuk a helyet a nagy egészben, még ha nem is örülünk neki, viszont a legmagasabb szinten minden értelmet nyer.

Ha egyedülálló vagy, akkor ideje nyitnod a világ felé és megértened, hogy neked is tenned kell azért, hogy az igazival megtaláljátok egymást. Ha párkapcsolatban élsz, szánj több időt a kedvesedre. Nem ok nélküliek a nézeteltéréseitek.

Kos
Valaki rá fog jönni, hogy ugyan egy nagyon kedves ember vagy, de azt nem veszed jó néven, ha visszaélnek a jóindulatoddal. Végeredményben meg fogsz bocsátani, de jobban teszi, ha pár napig elkerül téged – írja a Tudásfája.

Bika
Tele vagy energiával és érdemes eldöntened, hogy mit kezdj vele. A legjobb eredmény érdekében használd ki a kreativitásodat és csinálj valamit, ami hosszú távú haszonnal jár a reputációdat és az egyenlegedet tekintve is.

Ikrek
Használd fel a meggyőzőerődet, hogy az embereket magad mögé állítsd a mai napon. Nem kell erőszakosnak lenned, hiszen maguktól meg fogják tenni, amire kéred őket. Azonban ne is éj vissza a bizalmukkal. Csak annyit ígérj, amit be is tudsz tartani.

Rák
Te vagy az egyik legnagylelkűbb a csillagjegyek között, de ne adj meg mindent azoknak is, akik egyáltalán nem szolgálnak rá. Sajnos egyesek nagyon könnyen fogadják, de sokkal kevésbé viszonozzák a jótetteket. Tudod, hogy kik ezek, hát kerüld őket.

Oroszlán
Talán nem tudod pontosan, hogy mit hoz a jövő, de ha pozitív maradsz és tartasz egyenesen a célod felé, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó fog következni. Soha ne vond kétségbe a törekvéseidet és bízz magadban. Minden rendben lesz.

Szűz
Mindenképpen gondold végig, hogy merre tartasz az életben, de ne vidd ezt olyan komoly szintre, hogy közben megfeledkezz arról a sok jó dologról, amelyet az univerzum az utadba sodor. Lásd meg mi az, amiért ma is hálát adhatsz.

Mérleg
Nagyon érzékeny vagy ma és képes vagy aggódni minden komolyabb indok nélkül. Ha nem vagy képes ezen negatív gondolatok fölé kerekedni, akkor magukkal ránthatnak. Ne engedd. Az aggódásra a legjobb ellenszer nem a hezitálás, hanem a cselekvés!

Skorpió
Az események olyan gyorsan változnak, hogy az egyetlen dolog, amit ténylegesen tehetsz az az, hogy kitartasz és mindent megteszel azért, hogy a vihar végén is ugyanazon a ponton maradj, ahol voltál. Minden rendben lesz, ebben hinned kell.

Nyilas
Valaki próbál rászedni valamire, de a megérzésed azt üvölti neked, hogy ne tedd. Nem számít, hogy mennyire duruzsol neked, ne add be a derekad. Csak egyetlen ember nyerhet rajta és az nem te leszel.

Bak
Számos izgalmas dolog történik most veled, ami nagyon feldob. Ne feledd, hogy a fontos személyek figyelemmel kísérik a lépéseidet. Amit elvárnak tőled, az a teljes profizmus, szóval ne viselkedj úgy mind egy szeleburdi.

Vízöntő
Egyesek mindenképpen szabotálni akarják a terveidet, nem számít, hogy mennyire jónak ígérkeznek. Hogy miért van ez? Féltékenységből. Nehezen tudják elviselni, hogy ura vagy a nagy ötleteknek.

Halak
El kell döntened, hogy ezen a hétvégén támogatni fogod-e az egyik barátodat, ezzel hanyagolva egy másikat vagy mindkettejüket feláldozod a társasági életed oltárán. Sajnos nincs köztes út, egyoldalú döntést kell hoznod.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close