Elfogadom

Cserháti Zsuzsa fia: Nincs pénzem kigazolni anyám sírját

Nehéz anyagi körülményeire hivatkozott Cserháti Zsuzsa fia, amikor azt kérdezte a Bors, hogy miért nincs még édesanyjának sírköve. Hála Horváth Charlie-nak, tizenhat év után most megoldódni látszik a helyzet.

Felbolydult az internet népe és a sztárvilág is a Bors keddi cikke után, amiben arról írtunk, milyen szörnyű állapotban van a legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa sírja,írja a lap.

Charlie indította el a lavinát

A szomorú tényről Horváth Charlie rántotta le a leplet, akit lapunk egyébként azért keresett meg, hogy véleményt mondjon a na­pokban színpadra került Cserháti-estről. A kedves szavak helyett azonban váratlanul lapunk munkatársára zúdította haragját, és a Bors ha­sábjain üzent a „Cserhátiból élőknek”:

„Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az emberek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint! ” – háborgott a legendás énekes, aki hozzátette: szégyenszemre ő az egyetlen, aki igazgatja pályatársa elkorhadt fejfáját és vágja a gazt a sírhelyén.

A fiát is zavarja

A viharvert sír miatt a legtöbben Cserháti családját, legfőképp egy szem fiát hibáztatják, akit a Borsnak sikerült utolérnie. Szirtes Krisztián érezhetően kellemetlenül érezte magát, de igyekezett megindokolni a helyzetet, és lapunknak őszintén beszélt a nehézségeiről.

– Valóban, az én feladatom is lenne, hogy az édesanyám sírja rendben legyen, és szoktam is járni hozzá, ami az elmúlt egy-másfél évben elmaradt. Így teljes meglepetés számomra, hogy ennyire rossz állapotú a nyughelye – vallotta be Krisztián, aki bár régóta szeretné, önerőből képtelen rendbe hozni a sírhantot.

– Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt, sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen, ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen.

Összefog a sztárvilág

Charlie kifakadása azonban segíthet Krisztiánnak, a zenész kritikája ugyanis hamar célba ért, és a rajongók mellett a fél művészvilág megmozdult. Az Orfeum vezetősége például – ahol a Horányi Juli által megálmodott legújabb Cserháti-előadás fut – azonnal jelezte lapunknál, hogy nem tudtak a sajnálatos helyzetről, és szeretnének segíteni a sír helyreállításában.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close