Elfogadom

Amikor az orvos meglátta az újszülött kisbabát, levegő után kezdett kapkodni… a kisbaba úgy néz ki, mint egy 80 éves férfi!

A bangladesi Magura kórház dolgozói még soha nem láttak ehhez hasonlót: az újszülött csecsemő tetőtől talpig szőrös és ráncos. Egy naposan sokkal jobban hasonlít egy 80 éves emberre mint egy újszülött csecsemőhöz. A ráncos bőr mellett sűrű fekete testszőrzet borítja. Az orvosok úgy vélik, hogy a csecsemő progéria betegségben szenved, amelynek következtében az öregedési folyamat az átlagosnál akár tízszer gyorsabb is lehet. Az alábbi videóban látható, hogy az újszülött kisbaba úgy néz ki, mint egy idős ember:

A progéria betegség körülbelül négy millió születés esetében egyszer fordul elő. Az ilyen betegségben szenvedő gyerekek általában a tizenéves kort sem érik meg, de ez a kisfiú jelenleg még élvezheti és örülhet a jó egészségnek. A gyerek szülei örülnek az újszülöttnek, “csodagyereknek” nevezik a csecsemőt. “Nincs okunk, hogy elégedetlenek legyünk a külsejével” – mesélte az apa. “Olyannak fogadjuk el, amilyen. Örömünkre szolgál, hogy családunk új taggal bővült.”

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close