Elfogadom

A terhesség 14-ik hetében az anya kézbe veszi saját kisbabáját

Figyelmeztetés: Ez a cikk olyan képeket tartalmaz, amelyek zavaróak lehetnek egyes olvasók számára.

Felicia Cash már két kisfiú és három örökbefogadott lány édesanyja, és nemrég megtudta az örömhírt, hogy ikreket vár. De a boldogság nem tartott sokáig: 6 hét után az amerikai nő elvesztette az egyik babát.

A terhesség 14-ik hetében ismét súlyos vérzés jelentkezett: “olyan gyorsan történt mindent”, emlékezett vissza az ötszörös anyuka. “Felhívtam a férjemet, hogy azonnal jöjjön haza a munkából, mert nem érzem jól magam, de 10 perc múlva kitört egy kis buborék, és a saját kisfiamat a kezemben tartottam.”

Az emlékek megőrzése érdekében az édesanya, akinek szíve teljesen összetört, úgy döntött, hogy lefényképezi a magzatot. A Facebookon közzétett képekhez ezt írta: “A gyönyörű Japeth békével távozott, akit július 14-én, a terhesség 14-ik hetében veszítettünk el, pedig már olyan tökéletesen és csodálatosan kifejlődött, annyira aranyos kis lábujjai voltak.”

Még a kis körmei is kifejlődtek és láthatóak voltak. Már az izomzata is fejlődni kezdett és átlátszó bőrén láthatóak a vékony kis erek, amelyben a vér áramlott.
Együtt érzek mindazokkal, akiket hasonló veszteség ért az életükben. Egy ilyen veszteséget nem könnyű feldolgozni egy édesanyának.

Már nagyon sokan megosztották ezt a bejegyzést, hogy ezáltal kifejezzék, hogy együtt éreznek a szomorú édesanyával. Felicia bejegyzése azt bizonyítja, hogy a fájdalom egyforma, függetlenül attól, hogy a terhesség melyik szakaszában éri veszteség az édesanyákat.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close