Elfogadom

Drámai bejelentés: VV Viviennek abortusza volt

VV Viviennek és Krisztiánnak nem lesz gyereke.

Budapest — Mégsem lesz közös babája a ValóVilág 9. szerelmespárjának. A valóságshow kilencedik szériájának szereplőjén, Vivienen (19) terhességmegszakítást hajtottak végre, s a megrázó hírt közösségi oldalán is megosztotta.

Néhány hete nagy volt az öröm, a műsor után jelentette be, gyermeket vár, és a show-ban feltűnő szerelme, Krisztián (23) az édesapja.

– Két dolog biztos, hogy négyhetes terhes vagyok, és hogy Krisztián az apukája. Nem a villában fogant, hanem utána – jelentette ki akkor a Blikknek határozottan Vivien.

A páros azóta szakított, majd kis idő múlva újra összejöttek, azonban hosszú ideje nem esett szó a közösen várt kicsiről. Most Vivien Instagram-oldalán jelentette be, hogy legnagyobb fájdalmára nem tarthatta meg gyermekét. Nem részletezte, miért, mindössze annyit árult el, hogy komoly okok miatt hozta meg ezt a nagyon nehéz döntést. Majd az orvosi papírjait is megosztotta követőivel.

Lapunk megkereste a valóságshow-hőst, de nem kívánta részletezni, miért hozta meg a minden bizonnyal fájdalmas és drámai döntést.

– Sajnos igaz a hír, de többet nem szeretnék erről beszélni – mondta Vivien.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close