Elfogadom

Napi horoszkóp április 2. kedd – a Kosoknak jó napjuk lesz, a Mérlegekre nagy lecke vár! Neked mit tartogat a mai nap?

Ha ma van a születésnapod: Az életednek új szakasza kezdődött nemrégiben és ha most még nem tapasztaltál meg nagyobb sikert, akkor kis időn belül hamarosan meg fogod. Minden lehetséges, ha eléggé akarod, szóval kérdezd meg magadtól: Mi az, amit VALÓBAN szeretnék?

Ha egyedülálló vagy, egyszerűen szárnyalni fogsz ebben az évben. Ha tudod, hogy milyen típusú párkapcsolatra vágysz, nem kell sok hozzá és képes leszel elérni azt. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy közös életcélon munkálkodtok. Hallgassatok egymásra nagyon figyelmesen.

Kos
A Nap a jegyedben annak az ígéretét hordozza, hogy minden rendben lesz, nem számít, hogy jelenleg milyen nehézségekkel kell szembenézned. Ha úgy érzed, hogy érdemes volna kockázatot vállalni, akkor hajrá. Nagy rá az esély, hogy ki fog fizetődni és nem is kicsit.

Bika
A jegyed legérzékenyebb szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás hatására legszívesebben elbújnál most a világ elől a gondolataiddal és ezzel semmi baj nincs. Minél többet elmélkedsz, annál nagyobb lesz a sikered.

Ikrek
Ha nem vagy benne teljesen biztos, hogy az akció, amire készülsz a lehető legjobban fog alakulni, akkor jobb, ha tanácsot kérsz egy baráttól vagy kollégától. Ők majd a helyes irányba terelnek, de csak akkor, ha kéred.

Rák
Ha tudtára adod a környezetednek, hogy mi az, amire igazán vágysz, akkor megvan az esélye, hogy hozzá fognak segíteni. Lehet, hogy a magabiztosságod most nincs a tetőfokán, de ez nem szabad, hogy megakadályozzon a céljaid elérésében.

Oroszlán
Nagyon sok mondandód lesz az elkövetkező napban és nagy a valószínűsége, hogy keveseknek fog tetszeni, amit majd hallanak. Ettől függetlenül a véleményed igenis számít.

Szűz
Egy projekt rövid távban gondolkodva eléggé költséges lehet, ám hosszú távon meg fogja hozni bőven a befektetett összeget. A beruházások bármely formája jó csillagállást élvez most.

Mérleg
A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a riválisaidat a saját mezőnyükön fogod leteríteni. Viselkedj úgy, mintha csak a nyerés volna lehetséges opció. Már félúton vagy a siker felé.

Skorpió
Folytasd továbbra is, amit eddig elkezdtél a munkában és ne hallgass azokra, akik azt sugalmazzák, hogy rossz úton haladsz. Az igazság az, hogy irigyek a képességeidre és nem igazán akarnak sikeresnek látni.

Nyilas
Ha valamilyen formában kreatívnak és művészi képességekkel megáldottnak tudod mondani magad, akkor itt az ideje, hogy a tehetségedet a nagyvilágnak is megmutasd. Minél rámenősebb és dinamikusabb vagy a mai napon, annál valószínűbb, hogy gazdag és híres leszel hamarosan.

Bak
Próbálj meg őszintébb lenni az érzéseiddel kapcsolatban. Ez persze nem lesz könnyű, viszont a bolygók is arra sarkallnak, hogy szabadíts fel magadból némi haragot és frusztrációt, ami az elmúlt hetekben rakódott egymásra.

Vízöntő
Légy olyan gondtalan, amennyire csak kedved tartja a mai napon. Ne hagyd, hogy ezt az állapotot bárki vagy bármi megzavarja. Mások talán azt gondolják, hogy felelőtlen vagy, azonban mindenkinek ki kell eresztenie a gőzt valahogyan, hogy ne robbanjon.

Halak
Minél hosszabb időn keresztül kitartasz egy vágyad mellett, az annál nagyobb eséllyel fog valóra válni. Hihetetlenül makacs tudsz lenni néha, ha a fejedbe veszel valamit és ilyenkor senki nem képes megtörni az elhatározásodat vagy eltántorítani.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close