Elfogadom

Súlyos baleset érte Marsi Anikót, azonnal műteni kellett

Marsi Anikó az utcán esett el, így sérült meg, a rehabilitációja hónapokon át tart majd / Fotó: RAS-Archívum

Siófok — Súlyos baleset érte az utcán Marsi Anikót (44)! A Blikk úgy tudja, a Tények híradósának eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett, jelenleg a siófoki kórházban ápolják.

 

A helyzet az erős fájdalmakon túl azért is kellemetlen, mert férje, Palik László (57) a Dominikai Köztársaságban forgatja az Exatlon Hungaryt a TV2-nek, így fiaikra, Vilmosra és Vincére a nagyszülők vigyáznak.

– Az iskolába menet – ahogy úton voltam összeszedni a fiaimat és egy másik anyukával beszélgettem éppen –, elmerülve egy beszélgetésben elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem. Az esés következtében, közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom – árulta el lapunknak a kórházi ágyáról a híradós, akinek nem volt kérdés, hogy a siófoki kórházban orvos barátnője vegye a szárnyai alá. – Sok-sok évet éltünk ott, igaz barátokra tettünk szert. A barátnőm, dr. Seer Ágnes altatóorvos a siófoki kórházban, ahogy megtudta, hogy mi történt, azonnal kezébe vette az irányítást. Ő altatott, és a dr. Nagy Gábor traumatológus főorvos vezette csapat végezte a műtétet.

Anikó a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, egy hét múlva szedik ki a varratokat, majd hat héten át csak mankóval közlekedhet, nem terhelheti az operált lábát. Sérülése a távolban dolgozó párját is megviseli, aki – ha tehetné – azonnal repülőre ülne, hogy ott lehessen a családjával a nehéz helyzetben, ám egyelőre csak telefonon beszélhetnek.

Palik László nemrég még együtt bolondozott családjával, most aggódik értük

– Ez a néhány nap, az igazat megvallva, nem esett jól. Nyolcezer kilométerre a feleségemtől, tudva, hogy súlyosan megsérült, és tudva azt is, hogy nem foghatom magam és szállhatok fel egy repülőre, hogy azonnal mellette legyek, mert nem veszélyeztethetem több száz ember munkáját, ezáltal a megélhetését itt a helyszínen – mondta a Blikknek Palik. – Szóval ezt a dolgot most szívesen kihagytam volna, ha rajtam múlik. De ugye, ez nem ilyen. Ezért aztán csak egy dolog maradt bennem mostanra: őrült hála. Hálás vagyok az orvosoknak otthon, akik a gondját viselik Ancsinak, a TV2 munkatársainak, akik mindent, de mindent megtettek és tesznek, hogy rendben legyenek a dolgok, a családtagjainknak, barátainknak és nem utolsósorban a fiainknak, hogy nagyon felnőttesen állnak ehhez a váratlan helyzethez.

Már menne dolgozni

Bár Marsi Anikó rehabilitációja még hónapokig tart, hétfőn már munkára jelentkezne.

– Most, hogy ez történt, mindenki, de mindenki azonnal a segítségünkre sietett, kérés, kérdés nélkül. Az anyukám, a barátaink, a munkatársaink, a főnököm, Kökény-Szalai Vivien, az egész TV2, szóval mindenki – mondta Marsi. – Elképesztő mennyiségű szeretetet és odafigyelést kapok. A jelenlegi prognózis szerint körülbelül egy hét a varratszedés, a gipsz, ami a bokámtól a combom tetejéig ér, hat hétig lesz rajtam, és addig csak mankóval közlekedhetek, majd azután még hat hét a rehabilitáció. Ha minden a tervek szerint zajlik, szeretnék hétfőn munkába állni, hiszen nem beteg vagyok, csak egy sérülésem van.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close