Elfogadom

„Soha nem akartam ártani neki” – Bíróság elé állt a lány, aki a mélybe lökte a barátnőjét – videó

A lány súlyos sérüléseket szenvedett tavaly augusztusban, miután barátnője a mélybe lökte. A két fél most állt bíróság elé.

 

Jordan Holgersont barátnője, a 18 éves Taylor Smith lökte le a Washington állambeli Lewis-folyó feletti hídról. Az átgondolatlan tréfa következményeként, Jordannek hat bordája eltört és a tüdeje is kilyukadt. Az esetről készült videó bejárta a világhálót, több helyen is törlésre került, de teljesen soha sem sikerült eltüntetni.

A bíró, David Zimmermann azért késleltette eddig a bírósági tárgyalást, mert meg akarta várni a lány rehabilitációját, hogy pontos információkat kapjon arról, hogy a sértett milyen súlyos sérüléseket szenvedett, mennyire fájdalmas volt a felépülése, illetve hogy a kezelése mekkora összegű kórházi számlával járt. Szerette volna megvárni, amíg a történtek mind a két félben lecsillapodnak, hátha megállapodnak a bíróságon kívül.

A 18 éves elkövető megszólalt a történtekkel kapcsolatban: Soha nem akartam ártani neki, soha! Senkit nem akarnék bántani! Sajnálom ami történt, és amin nyár óta keresztül ment. Éretten fogadom az engem ért vádakat, a legtöbb amit tehetek, hogy a legjobbakat kívánom Jordannek és magamnak.

Az ügyészek nem javasolnak börtönbüntetést Taylor Smithnek, de a tárgyalások március 27-én folytatódnak, a két lány konfliktusa tovább folytatódik.

Itt látható a sokkoló videó:

 

 

Jordan Holgerson felépült súlyos sérüléseiből.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close