Elfogadom

Döbbenetes dolgot állít VV Fanni édesanyja: a túlvilágról üzen neki a lánya

2017. november 20-án jelentették be, hogy az egykori valóságshow-hős, VV Fanni eltűnt /Fotó: Fuszek Gábor

 

Martonvásár – ,,Anya, nyugi!” – szinte hallja Novozánszki Katalin szeretett lánya, VV Fanni hangját esténként.

 

Az édesanya állítja: a túlvilágról Fanni segíti, máskülönben nem bírná el azt a tragédiát, ami velük történt. 

Érzem, hogy valahonnan kapom az erőt, mert nem tudnék mindennap felkelni és elvégezni a dolgomat. Szinte biztos vagyok benne, hogy Fanni küldi, zinte hallom, ahogy mondja: Anya, nyugi!

– mondta a megtört édesanya a Bors kérdésére.

A lányával történtek az egész országot sokkolták: VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták B. Lászlót, akit a lány megölésével gyanúsítanak, s aki azóta is rácsok mögött van. Bár a nyomozás még nem zárult le, a rendőrség hamarosan vádemelési javaslattal adja át az ügyet az ügyészségnek. VV Fanni édesanyja kijelentette: kizárt dolog, hogy ott legyen a tárgyaláson, nem akarja látni a gyanúsított kaján mosolyát.

„Soha a büdös életbe nem akarok ránézni! Régebben meggondolatlanul talán mondtam olyat, hogy a szemébe akarok nézni, de most már tiszta fejjel, józan ésszel azt mondom: soha az életben nem szeretném látni” – jelentette ki az édesanya, aki abban is egészen biztos, hogy a lányának nem lesz síremléke sem temetőben, sem máshol, mert ahogy ő fogalmazott, „nem rakhatják ki egy olyan helyre, ahol ő nincs”.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close