Elfogadom

Kórházba kellett szállítani egy nőt, miután orálisan kényeztette a barátját

A Spanyolországban élő nő allergiás rohamot kapott, miután orálisan kényeztette a barátját.

A 31 éves nő az aktus után folyamatosan hányt, illetve nehézlégzései voltak. Mint később kiderült, lenyelte pasija ondóját és ennek következtében anafilaxiás sokkot kapott, ami egy allergénre adott túlérzékenységi reakció. A nő a penicillinen kívül semmire sem allergiás, és azt mondta, hogy nem őrült meg és nem vett be semmilyen gyógyszer, ami esetleg tartalmazhatja, ahogy semmi szokatlan dolgot sem evett mielőtt, orális élvezetekben részesítette partnerét.

Az orvok ugyanakkor rájöttek arra, hogy mindez igaz is, viszont a barátja pár órával az aktus előtt egy penicillin tartalmú gyógyszert szedett be, így az anyag könnyedén a nő szervezetébe jutott, akinek végül egy hetet kellett a kórházban töltenie, ahol szteroidokat, adrenalint, és salbutamolt adtak neki.

Ez volt egyébként az első ilyen eset, amit valaha regisztráltak az orvosok, ezért most mindenkit fokozottan arra figyelmeztetnek, hogy használjanak óvszert, ha valamilyen gyógyszert szednek, nehogy előforduljon még egyszer hasonló, és nehogy még súlyosabb következményei legyenek.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close