Elfogadom

Koholák Alexa férjének van még egy nője Alexa mellet

Koholák Alexáék közös képet posztoltak a hölggyel, akivel együtt élnek.

Már nem titok, hogy Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa és férje egy nővel élnek együtt. Ritkán posztolnak közös képet, ám most megmutatták, milyen boldogok is együtt.

Mindenkit meglepett a hír, amikor néhány hónappal ezelőtt kiderült: Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa és férje egy nővel élnek együtt. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője akkor magyarázatot is adott a hírre. Mint mondta: a titokzatos nő, Éva, apjaként tiszteli Balázst, a nevét is felvette.

És bár Alexa szinte mindennap posztol a közösségi oldalára, hárman ritkán láthatók ugyanazon a fényképen. Most azonban mutatott egy szelfit, amin úgy tűnik, nagyon boldogok, amikor együtt lehetnek.

Sok embertől halljuk azt, hogy nem találja a helyét. Nem tudja merre induljon, céltalan, elégedetlen, boldogtalan. Nem tudja mi tenné őt boldoggá, miben tudna kiteljesedni, ezért pótcselekvésként, unalmában bántja önmagát és a környezetét. Ha nem vagy boldog a jelenlegi életedben, ha nem szereted a munkádat, ha nincs meg az a dolog amitől boldogan, mosolyogva ébredsz reggel, akkor GYERE ÉS SEGÍTÜNK! Mindenkinek megvan az UNIVERZUMBAN a megfelelő helye, feladata, munkája, szerepe. Ha ez megvan, akkor hidd el boldogan éled majd a mindennapjaidat, lesz célja az életednek, meglesznek a sikereid, meglesz minden, ami hajt majd előre és kiteljesedsz! Mindenkinek jár ez az érzés! jelentkezni: a [email protected] tudtok vagy a 06304728699/ 06302180205

2,413 Likes, 19 Comments – Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on Instagram: “Sok embertől halljuk azt, hogy nem találja a helyét. Nem tudja merre induljon, céltalan,…”

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close