Elfogadom

Keresztes Ildikó: „Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan”

Az énekesnő nem akar senkinek megfelelni, büszkén vállalja smink és fodrász nélkül is magát.

Keresztes Ildikó nemrégiben a vendége volt az ATV műsorának, a Jakupcsek plusznak, ahol többek között arról is beszélt, hogy már régen elmúlt a megfelelési kényszere. Elsősorban az lett számára a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, mert véleménye szerint egy híresség is nyugodt lelkiismerettel mutathatja meg a kényelmesebbik oldalát.

– Nem okoz problémát bármilyen szituációban megmutatni magam smink nélkül. De nem volt mindig így. A divat is azt hozta, hogy a gyerekkoromban idealizált sztárok, dívák mindig tökéletesek voltak, ájulattal néztem rájuk. Nagyon szerettem volna látni, valójában hogy néznek ki, de erre akkoriban nem volt mód, mert nem mutatták meg magukat – mondta a mű­sorban Ildikó.

Ezzel kapcsolatban a Bors is felkersete Keresztes Ildikót. A lapnak az énekesnő elmondta, igyekszik mindig annak megfelelően felöltözni, ahogyan jól érzi magát, de amikor munkáról van szó, kötelességének érzi a legjobb formáját nyújtani kinézetben és teljesítményben egyaránt.

– Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan. Mert éppen akkor úgy érzem jól magam. Szoktam viccesen mondani, ha Madonna megengedheti, hogy smink nélkül menjen Los Angelesben a főutcán, akkor talán Angyalföldön is megengedhetem magamnak, hogy smink nélkül, melegítőben grasszáljak a közértig. Nyilván egy színpadon dolgozó ember nem teheti meg, hogy ne legyen igénye arra, hogyan néz ki. Ám ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig fodrásznál ül az ember. Amikor kimegyek a színpadra, munkaköri kötelességem a legjobbat kihozni magamból – mondta Ildikó.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close