Elfogadom

Még az orvosok sem tudják, mi lehet a baj: rejtélyes betegség kínozza Vasvári Vivient

Vasvári Vivient rejtélyes betegség kínozza / Fotós: Fuszek Gábor

Budapest — Nagyon megrémült az egészsége miatt Vasvári Vivien (28). A Feleségek luxuskivitelben sztárja pár napja furcsa tüneteket vett észre magán, s a rejtélyes betegséggel azonnal orvoshoz fordult.

– Feltűnt, hogy bár nem menst­ruálok, mégis vérzem. Utánaolvastam, hogy ez miért lehet, de annyi mindent írtak, hogy inkább orvoshoz mentem – kezdte lapunknak Vivien.

– Azt mondta a doktor, olyan, mintha stimulálva lenne a tüszőérésem, de nem szedek semmilyen gyógyszert, tehát nálam ilyesmiről szó sincs. Vérvételen is voltam, ahol a hormonszintemet is vizsgálták. Cukorterheléses vizsgálatot is elvégeztek rajtam, mert azt mondják, ez a vérzés szinte bármitől kialakulhat, akár a cukorbetegség egyik jele is lehet. Sajnos, az eredmények csak péntekre lesznek meg – tette hozzá aggodalmát nem leplezve.

Az orvosok azt mondták Viviennek, hogy a tünetei kialakulhattak a stressz és kimerültség miatt is. Ám mivel akár nagyobb baj is lehet, minél hamarabb a végére kell járni.

Vasvári Vivient a férje, Fecsó azonnal kórházba vitte, de várniuk kell a vizsgálatok eredményére / Fotó: Instagram
– Tavaly nagyon sok ismerősöm, barátom betegedett meg, volt, aki 27 évesen lett rákos. Akkor úgy döntöttem, elmegyek egy tumormarkerszűrésre. A vérkép kimutatta, petefészek-daganatom van, vagy legalábbis hajlamom arra. Azonnal rohantam az orvoshoz, ahol kiderült, nincs semmi gond. Talán azért is ijedtem meg most ennyire, mert félek, nehogy mégis nagy baj legyen – ismerte el Vivien.

– Ráadásul Fecsóval már tervezzük a harmadik babát, és nem szeretném, ha bármi gond lenne a picivel, esetleg elvetélnék. Márpedig, ha a probléma nincs kezelve, könnyen lehet ez a vége egy várandósságnak.

A híresség rengeteget dolgozik az utóbbi időben, szinte megállás nélkül.

– Sokan nem tudják, mennyi mindent csinálok, de fotózásokra, forgatásokra, tárgyalásokra járok, influencermunkáim vannak, modellkedem, vezetem a vállalkozásaim, a háztartást, van két gyerekem is. Az utóbbi pár napban szinte semmit nem tudtam aludni, mert a kislányunk, Ariana beteg, ő azért sírt éjjel, a kisfiunknak, Edwardnak pedig jön a foga – mesélte Vivien.

Mi a tüszőérés?

A petefészekben a petesejt egy érési folyamaton megy át, és kialakul belőle és a körülötte lévő sejtekből az úgynevezett tüsző. Ez termeli az ösztrogéneket, más néven tüszőhormonokat, amelyekből létrejönnek a megtermékenyülésre alkalmas petesejtek.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close