Elfogadom

Így történt pontosan a mezőörsi horrorbaleset: a rendőrség közölte azt is, hogy kik az áldozatok

Az Opel az árokba csapódott és kiégett /Fotó: Fuszek Gábor

Lezárta a rendőrség az adatgyűjtést a 81-es főúton történt, mezőörsi halálos balesettel kapcsolatban. Heten vesztették életüket a tragédiában: két nő, négy férfi és egy gyermek. A rendőrség több ember halálával járó közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást.

Közölték, hogyan történt pontosan a baleset:

A nyomozás adatai szerint egy 28 éves férfi autójával Kisbér felől Mezőörs irányába tartott, és egy másik gépkocsi előzésébe kezdett. Amikor visszatért a saját sávjába, elvesztette uralmát a járműve felett és áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval. A balesetben mindkét jármű kigyulladt.

A szemközti sávba áttérő autóban utazó 28 éves győri férfi és 19 éves rédei utasa, egy nő, a szemből érkező személygépkocsiban pedig egy 37 éves bakonyszombathelyi nő és egy 9 éves gyermek, egy 25 éves és egy 36 éves kisbéri, valamint a 45 éves győri férfi vesztette életét a helyszínen.

A Blikk (25) információja szerint egyikük egy háromgyerekes családapa, N. Á. volt.

Úgy tudjuk, a kocsik azért gyulladhattak ki, mert az ütközésben az egyik benzintank megsérült. Megrázó helyszíni fotókat a kiégett autókról itt talál!

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére vasárnap azt mondta, a segélyhívás fogadásakor két mentőhelikoptert is elindítottak az esetkocsik mellett. Először a kisbéri és a pannonhalmi esetkocsi ért a baleset helyszínére, de már nem lehetett megmenteni a sérültek életét, ezért a mentőhelikoptereket visszafordították.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close