Elfogadom

Trágár dallal tért vissza Curtis

Január közepén kezdte el a drogproblémái miatt az elvonót Curtis, aki február közepén, az Instagram oldalán adta hírül, hogy sikeresen túl van a hat hetes „méregtelenítő programon”.

A rapper elmondása szerint teljesen új emberként tért vissza a rehabilitációs központból, ahol több új szerzeményének a szövegét is megírta, amelyből az egyik a minap debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

Curtis és G.w.M dalát, a Minden aranyat néhány óra alatt már több mint félszáz ezren hallgatták meg, és tucatjával véleményezték, amikből kiderül: nem mindenkinek nyerte el a tetszését az új rap-költemény. Sokak szerint Curtis legújabb számának a szövege túlságosan trágárra sikeredett, és egyenesen siralmasnak tartják, hogy minden második mondatban a k*rva, g*ci, f*sz, k*baszott szó szerepel.

– „Na igen! Itt jön ki az, hogy Majka tisztelettel írt nekünk, minden korosztályra gondolva! Én végig hallgattam, és nekem bejön a refrén, de\uD83D\uDC4C egy a hiba: a trágárság nem hozzád való szerintem! – írta az első kommentelő. – Trágárság megzenésítve? Akinek erre van igénye, hallgassa! Jó szórakozást hozzá! – szólt hozzá a másik. – Szuper lett, bár nekem kicsit, nem kicsit, trágár. Nekem a régi minőség a tuti, – Nézettség úgy latom van, lesz Curtis miatt, de inkább várjuk meg a másik számát, – Hát ennél jobbat vártam!, – Siralmas!, – Kemény lett., – Hát inkább hagyjuk…, – Kólával elmegy! – írta a sokadik hozzászóló.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close