Elfogadom

VV Fanni halála után szokott le a drogokról Dennis

Az egykori villalakó sokszor minden pénzét drogra költötte. Először füveztem, utána jött a kokain. Paranoid lettem, mindenkiben a rosszat láttam, és nagyon sok embert elmartam magam mellől, pedig ők szerettek, és csak segíteni akartak. Utána folyton azt hittem, beteg vagyok, rettegtem mindentől – emlékezett vissza Dennis.

– Gyakran már hónap közepén előleget kellett kérnem a főnökömtől, mert egy forintom sem volt. Aztán egyszer csak ráeszméltem arra, hogy ez így nem mehet tovább – mondta Dennis, aki akkoriban, 2017 végén tudta meg, hogy meggyilkolták volt villatársát és exbarátnőjét, Novozánszki Fannit.

– Egy pillanat alatt lepergett előttem az életem. Akkor gondoltam bele abba, hogy ennyi egy emberi élet, bármikor vége lehet – mondta Dennis, aki orvosok, pszichiáterek és elvonókúra nélkül, a saját akaraterejéből eleinte folyamatosan csökkentette a napi drogadagját, illetve megvált azoktól a barátaitól, akik állandó fogyasztók voltak.

– Egy éve tiszta vagyok, sőt, fél éve még a cigit is letettem. Nagyon büszke vagyok magamra, és remélem, a történetem sokaknak mutat majd jó példát. Most, hogy teljesen kitisztult a fejem, már tudok erről az egészről beszélni – magyarázta a volt villalakó.

(via Blikk)

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close