Elfogadom

“Inkább mi, mint valami őrült” – naponta erőszakolták 12 éves lányukat, hogy felkészítsék a felnőtt életre

Mindennap megerőszakolták gyermeküket, az anya is.

Szexrabszolgaként élt saját szüleivel

Azzal vádolnak egy volgográdi házaspárt, hogy szexrabszolgaként tartották 12 éves lányukat. Az anya és az apa is 34 éves, és több hónapon keresztül, minden egyes nap megerőszakolták a lányt. Az anya is, ő műpéniszt használt ehhez…És ő maga használta gyermekére a szexrabszolga kifejezést, mikor a rendőrök kérdezték tettükről. És hogy mivel tudta megindokolni mindezt? Ezzel:

“Inkább mi, mint valami őrült.”

A házaspár jelenleg őrizetben van, ha bűnösnek találják őket pedofília miatt, akár 20 év börtönt is kaphatnak azért, hogy szexrabszolgaként bántak gyermekükkel.

Négy hónap kín

Az apa gyakran úgy erőszakolta a lányt, hogy eközben felesége ugyanabban az ágyban feküdt, és az is előfordult, hogy hármasban szexeltek. Az “anya” pedig ettől függetlenül is kínozta a lányt egy műpénisszel. Már a tárgyalás előtt elvették a pár gyermek feletti felügyeleti jogát. A lányt 2016 decembere és 2017 márciusa között tartották szexrabszolgaként saját szülei.

A nagyszülők mit sem sejtettek az erőszakról?

A történtek akkor derültek ki, mikor a lány elment a nőgyógyászhoz menstruációs panaszai miatt. Az orvos ekkor észrevette, hogy már nem szűz és szólt a hatóságoknak. A lány pedig elmesélte nekik a durva visszaéléseket.

Az anya a rendőröknek elmondta: amikor 13 éves volt, őt is megerőszakolták, ezért férjével megegyeztek abban, hogy lányukat felkészítik a felnőtt életre. A szülők beismerték tettüket. A nagyszülők a családdal együtt élnek, de állítólag semmit sem tudtak a történtekről.

Forrás: Zoom

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close