Elfogadom

Curtis békül: megbocsát Majkának az év végén

Curtis úgy döntött, 2019- ben új életet akar kezdeni, és a karrierjében még jobban teljesíteni.

Budapest − „Akit megbántottam, sajnálom! Aki engem bántott, annak megbocsátok!” – ezekkel a mondatokkal jelezte Curtis, azaz Széki Attila (29), hogy teljesen új életet akar kezdeni 2019-ben.

A rapper közösségi oldalon osztotta meg „fogadalmát”, s úgy tűnik – ha név szerint ugyan nem is említette –, megbocsát az őt a közös produkciójukból kirúgó Majkának (39) is, pedig korábban úgy tűnt, erre sosem kerül sor.

„Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég, mert én nem fogok, amíg élek…” – írta szeptemberben Curtis egykori kollégájának és barátjának.

Mindez azok után történt, hogy augusztusi szakításuk nagy botrányt kavart, hiszen zenésztársa egy szegedi koncerten a színpadon jelentette be, hogy vége a közös formációnak, mert drogproblémái miatt Curtis megbízhatatlan. Sokan egyetértettek ezzel, hiszen a rapperrel előfordult, hogy kihagyott tévés próbát, lemondott fellépést egyeztetés nélkül az utolsó pillanatban. Ahogy ő is felsorolta, kijutott a gondokból neki bőven, ezért igyekszik a következő évet másképp megélni.

„2018. Lassan véget ér, nem bánom… Rengeteg dolog történt velem, sok jó és pár nagyon rossz és egy-két rettentő rossz. Volt itt telt házas Aréna, elhunyt barát, véget ért barátság, újrakezdés, tv-műsor, rekordnézettség (megint), testvér elvesztése, árulás és ez csak egy része volt ennek az évnek…, de mindegy – írta Curtis a Facebook-oldalán. – Akit megbántottam, sajnálom! Aki engem bántott, annak megbocsátok! Próbálok napról napra jobb emberré válni, és nem mások miatt. Csakis a kedvesem és magam miatt. 2019-ben 150 százalékot rakok bele mindenbe, aminek nekilátok. Béke mindenkinek!”

Majka egy augusztusi szegedi koncerten jelentette be, hogy drogozása miatt kirúgta Curtist.

Népszerűsége egyelőre töretlen, koncertjeit rengetegen látogatják, a TV2 Csak show és más semmi című műsorában is szerepelt. Legutóbb pedig Puskás Petivel (34) készített közös dalt, amit alig egy hét alatt közel 600 ezren néztek meg a YouTube-on. A Blikk felkereste Curtist, illetve Majkát is: előbbit lapzártánkig nem értük el, utóbbi pedig nem kívánt reagálni az egykori kollégája által leírtakra.

Esküvőre készül

Curtis magánélete jól alakul, idén augusztusban kérte meg szereleme, Kriszti kezét, s a Blikknek korábban elmondta, 2019 augusztusában kelnek egybe.

– Vannak már elképzeléseink, ezért is kell az idő, hogy olyan legyen és akkorát szóljon, mint ahogy elképzeltük – jelentette ki határozottan a rapper.

Szólj hozzá!

Next Post

Previous Post

© 2020 Elfogadom

Theme by Anders Norén

Close